Coaching

Marie-José schilderij Zichtbaar

‘Ik ondersteun de zichtbaarheid van jouw Zijn. Je zult jezelf zien, erkennen,  accepteren en waarderen; laag voor laag. Ik werk samen met je om deze lagen open maken en te kijken naar wie jij bent. Je echte ik. Je mag tevoorschijn komen met al je mooie gaven en kwaliteiten. Zonder belemmeringen. Al coachend gaan we in jouw eigen tempo open en helen. En dan kom JIJ te voorschijn’.

 

Coaching á la Marie-José

Er zullen dingen in je leven zijn die niet zo lekker lopen, die beter kunnen. Daarvoor kun je bij mij terecht. Daar werk ik met je aan op een creatieve en intuïtieve manier, zodat je vanuit je gevoel werkt. 

Coaching kan bij mij in de vorm van een traject en ook losse coaching sessies. Hieronder lees je meer over de mogelijkheden.

* Coachingstraject
Het is een kort en praktisch gericht coachingstraject. Ik bied je aandacht, warmte, ervaring en deskundigheid. Die laagjes openen en eraf halen die je wilt, die je remmen in je ontwikkeling. Om de zonneschijn tevoorschijn te halen.

Hoeveel sessies
Het coachingstraject bestaat uit 4 sessies van maximaal 2 1/2 uur in 2 maanden. Met daarin alle benodigde materialen. Tijdens de sessies ga je met de materialen aan de slag. Ik zal het resultaat ‘lezen’ en wat ik zie, hoor en voel met je delen. Dit ter ondersteuning van het traject. En als je dat wilt, dan krijg je van mij ook nog een telefonisch coachgesprek van een kwartier tussen de sessies in.

Inhoud vier sessies:

 1. Het openen van jouw beperkende laagjes. Welke laagjes en herinneringen wil jij kwijt?
 2. Wie ben jij als je te voorschijn komt? Wil je daar iets aan veranderen? Hoe kom je tevoorschijn?
 3. Wat is jouw passie? Waar word jij blij van? Hoe zichtbaar ben jij (en je bedrijf) en wat heb jij nodig?
 4. Integratie. Een ‘afrondende’ sessie, het is maatwerk waarin houden van jezelf (je bedrijf) en je (ziels)doel centraal staan. Binnen- en buitenkant.

Waar
Je kunt kiezen. In mijn praktijk te Leusden, of landelijk via Skype je ontvangt dan per post een cadeaubox waarin alle materialen zitten die je tijdens dit traject nodig hebt.

‘Het grootste cadeau voor jezelf is persoonlijke ontwikkeling en houden van jezelf. Dan heb je ook veel aan je omgeving te geven en is geven en nemen in balans’.

Eigen bijdrage
Jouw bijdrage € 497 incl. BTW (introductieprijs) en bereid zijn om thuis praktische oefeningen te doen. Als er onder de laagjes trauma’s te voorschijn komen waar je ook aan wilt werken, dan zijn er mogelijk meer sessies nodig. Voor werknemers binnen bedrijven geldt een andere bijdrage, vraag hier gerust naar.

* Losse coaching sessies
De individuele coaching  is 2 uur per sessie bij mij in de praktijk in Leusden. Jouw bijdrage is € 99 incl.  BTW en ook hier de bereidheid om praktische oefeningen thuis te doen, indien dit van toepassing is. Voor werknemers binnen bedrijven geldt een andere bijdrage, vraag hier gerust naar.

Afhankelijk van het thema ga je ook hier creatief aan de slag met materialen om zo vanuit uit je hoofd naar je gevoel te kunnen gaan. Het resultaat zal ik ‘lezen’ en wat ik zie, hoor en voel met je delen. Deze manier van coaching laat zien wat er op energetisch niveau speelt en jou meerwaarde brengt.

* Jouw schilderij lezen
Heb jij zelf een schilderij gemaakt en wil je daar meer over weten. Ook dan kan ik jou meer vertellen over je schilderij. Duurt maximaal 30 minuten voor € 45 euro.

* Healing (op afstand)
Doordat ik me energetisch en intuïtief op jou afstem op een afgesproken tijdstip, kan ik je helpen helen daar waar nodig is. Het enige wat je hoeft te doen is te zitten (of liggen) in rustige ruimte en na afloop hebben we nog even contact met elkaar. Een healing duurt ongeveer 30 minuten en deze kost, inclusief nagesprek € 45 euro.

Mail naar mariejose@praktijkzielskunst.nl of bel naar 06 – 54381383 en maak een afspraak voor een gratis (Skype) gesprek.

5 gedachten over “Coaching

 1. Carolien

  Lieve Marie-José,

  Hierbij zoals beloofd het testimonial over jouw Zielskunst Coaching.

  Ik heb 5 coaching sessies van Marie-José mogen ontvangen, waar ik heel dankbaar voor bent dat zij in mijn leven is terecht gekomen.
  Deze coaching was voor mij zo’n enorme letterlijke verademing, ik had zelf het idee dat ik verstopt zat en niet goed kon ademen, ik zat niet lekker in mijn vel. Tijdens sessie 1 liet ze me schilderen, wat voor mij al iets heel nieuws was. De kleuren die ik gebruikte waren voornamenlijk grijs met een grote dikke band erom alsof ik gevangen zat en zo voelde ik me ook. Naarmate onze sessies volgde werden mijn schilderijen steeds kleurrijker en voelde ik me ook steeds lichter en vrijer worden en dit kwam mijn familie en mijn bedrijf zo ten goede.
  Door het begripvol en warm coachen van Marie-José kon ik open bloeien. Marie-José stelde mij enorm op me gemak tijdens al deze sessies en was een enorme steun in de rug dat de veranderingen in mij ook plaats konden vinden.
  Ik beveel deze manier van coaching ten zeerste aan omdat ik de combinatie van het creatief zijn en het coachen samen heel doeltreffend en diepgaand vind in de transformatie.
  De sessies vond ik ook heel afwisselend en ik keek uit naar een volgende sessie.
  Super bedankt Marie-José wat je voor me hebt gedaan en mijn leven zo hebt kunnen verbeteren, dat ik nu met beide benen op de grond en vol zelfvertrouwen mijn coaching bedrijf verder kan gaan uitbreiden.

  Met warme groet
  Carolien van der Kaaden

  Reageren
 2. Fredriek

  Vanmiddag geschilderd en coaching bij Marie-José gehad.
  Het schilderij stelt een regenboog voor in een landschap.
  Dit is wat er bij mij op kwam bij het zien van het schilderij:

  =De regenboog geeft mij kracht en vertrouwen en het landschap maakt mij rustig en kalm. Dat wat in mij leeft zo naar buiten mag komen, is een groot kado dat mij blij maakt=

  Dank je wel voor deze ervaring!

  Reageren
 3. Esther

  Marie-José, dank je voor je mooie begeleiding tijdens mijn sessie intuïtieve schildercoaching.
  Je gaf me een heerlijk out of the box benadering voor de sessie, die geheel aansloot bij mij als persoon.
  De voorafgaande meditatie-visualisatie zette de juiste deuren open van mijn intuïtie, waardoor ik in het schilderen mijn hart en onderbewuste kon laten spreken en stralen.
  De rust tijdens het proces, het doorvragen erna en jouw aanvullende eigen intuïtieve inbreng maakten het plaatje voor mij compleet en heb ik als zeer ondersteunend ervaren.

  Je beseft zelf nog niet hoezeer je mensen helpt en wat je ze allemaal biedt, ik dank je voor dit fijne moment van reflectie, inzicht, ontspanning en creativiteit tegelijk.
  Ik gun ieder ditzelfde moment toe als kadootje voor jezelf, voor persoonlijke groei, of om antwoorden binnen jezelf en je Eigen Wijsheid te vinden voor persoonlijke vraagstukken, waar je nog geen toegang toe had.

  Warme groet,
  Esther.

  Reageren
 4. Annet

  Het intuïtief schilderen (i.c.m. coachingssessie) onder leiding van Marie-José was bijzonder mooi en waardevol. Het heeft onbewuste zaken in kaart gebracht en Marie-José laat zich niet om de tuin leiden. Ze begeleidt en coacht op een verhelderende en liefdevolle manier en voelt tevens erg goed aan wat ik nodig had op dat moment. Dank je wel hiervoor, het heeft mijn ogen verder geopend!

  Reageren
 5. Antonia

  Ik heb de cursus initiatief schilderen gedaan, het was een eyeopener, daarna een consult gehad met Marie-Jose, en mijn rugzak met ballast bij haar achtergelaten.

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *