Coaching

Coaching ‘Fluisteringen van de ziel’

Je weet wat je nu hebt, maar je voelt dat je toe bent aan verandering. Een transformatie die je brengt naar waar je echt wilt zijn. Jouw plek hier op aarde. Als jezelf én met je bedrijf. De Coaching Fluisteringen van de ziel helpt je daarbij.

Mijn zielscoaching bestaat uit een combinatie van 5 schilder- en coaching sessies die ervoor zorgen dat je ook echt kunt veranderen. Je krijgt diepe inzichten over wie je bent, lost op wat je tegenhoudt en ontdekt je ware verlangen. Dat wat je al zo lang in de wereld wilt zetten, komt eindelijk tot zijn recht. Eindelijk ‘mag’ je van jezelf en dat geeft je rust en een diepe voldoening.

De sessies hebben elk een thema terwijl ik tegelijkertijd mijn intuïtie gebruik om te weten wat er op een bepaald moment nodig is om jou verder te brengen.

 

De thema’s zijn:
1. Hoe zie je jezelf?
2. Wat speelt er nu in je leven of bedrijf?
3. Waar wil je naartoe?
4. Welke gaven en kwaliteiten wil je inzetten?
5. Wat heb je nog nodig?

Voor de Coaching ‘Fluisteringen van de ziel’ bied ik je de mogelijkheid voor 1-op-1 of in een kleine groep van maximaal 4 deelnemers.
Ben je niet in de gelegenheid om naar mijn praktijk te komen, dan bied ik deze Coaching ook aan via Skype. Je ontvangt dan een cadeaudoos met schildersmaterialen zodat je toch kunt schilderen.

Deelname informatie

Groepsessies
Aantal sessies: 5
Tijd: dagdelen verdeeld over 2 a 3 maanden
Data: nader te bepalen
Locatie : mijn praktijk in Leusden
Groepsgrootte : 3 – 4 deelnemers
Jouw investering: € 297 p.p., incl. BTW en alle schildersmaterialen, drinken en versnaperingen.

Privé sessie
Aantal sessies: 5
Tijd: 1 1/2 uur per sessie
Data: 5 sessies verdeeld over 2 a 3 maanden en data in onderling overleg
Locatie : mijn praktijk in Leusden
Jouw investering: € 497, incl.  BTW en alle schildersmaterialen, drinken en versnaperingen.

Of je kiest privé sessies via Skype en dan ontvang je per post van mij een cadeaudoos met schildersmaterialen
Jouw investering: € 497, incl. BTW en alle schildersmaterialen.

Mail naar mariejose@praktijkzielskunst.nl  en maak een afspraak voor een gratis Skype gesprek.

 

 

 

 

 

 

 

5 gedachten over “Coaching

 1. Carolien

  Lieve Marie-José,

  Hierbij zoals beloofd het testimonial over jouw Zielskunst Coaching.

  Ik heb 5 coaching sessies van Marie-José mogen ontvangen, waar ik heel dankbaar voor bent dat zij in mijn leven is terecht gekomen.
  Deze coaching was voor mij zo’n enorme letterlijke verademing, ik had zelf het idee dat ik verstopt zat en niet goed kon ademen, ik zat niet lekker in mijn vel. Tijdens sessie 1 liet ze me schilderen, wat voor mij al iets heel nieuws was. De kleuren die ik gebruikte waren voornamenlijk grijs met een grote dikke band erom alsof ik gevangen zat en zo voelde ik me ook. Naarmate onze sessies volgde werden mijn schilderijen steeds kleurrijker en voelde ik me ook steeds lichter en vrijer worden en dit kwam mijn familie en mijn bedrijf zo ten goede.
  Door het begripvol en warm coachen van Marie-José kon ik open bloeien. Marie-José stelde mij enorm op me gemak tijdens al deze sessies en was een enorme steun in de rug dat de veranderingen in mij ook plaats konden vinden.
  Ik beveel deze manier van coaching ten zeerste aan omdat ik de combinatie van het creatief zijn en het coachen samen heel doeltreffend en diepgaand vind in de transformatie.
  De sessies vond ik ook heel afwisselend en ik keek uit naar een volgende sessie.
  Super bedankt Marie-José wat je voor me hebt gedaan en mijn leven zo hebt kunnen verbeteren, dat ik nu met beide benen op de grond en vol zelfvertrouwen mijn coaching bedrijf verder kan gaan uitbreiden.

  Met warme groet
  Carolien van der Kaaden

  Reageren
 2. Fredriek

  Vanmiddag geschilderd en coaching bij Marie-José gehad.
  Het schilderij stelt een regenboog voor in een landschap.
  Dit is wat er bij mij op kwam bij het zien van het schilderij:

  =De regenboog geeft mij kracht en vertrouwen en het landschap maakt mij rustig en kalm. Dat wat in mij leeft zo naar buiten mag komen, is een groot kado dat mij blij maakt=

  Dank je wel voor deze ervaring!

  Reageren
 3. Esther

  Marie-José, dank je voor je mooie begeleiding tijdens mijn sessie intuïtieve schildercoaching.
  Je gaf me een heerlijk out of the box benadering voor de sessie, die geheel aansloot bij mij als persoon.
  De voorafgaande meditatie-visualisatie zette de juiste deuren open van mijn intuïtie, waardoor ik in het schilderen mijn hart en onderbewuste kon laten spreken en stralen.
  De rust tijdens het proces, het doorvragen erna en jouw aanvullende eigen intuïtieve inbreng maakten het plaatje voor mij compleet en heb ik als zeer ondersteunend ervaren.

  Je beseft zelf nog niet hoezeer je mensen helpt en wat je ze allemaal biedt, ik dank je voor dit fijne moment van reflectie, inzicht, ontspanning en creativiteit tegelijk.
  Ik gun ieder ditzelfde moment toe als kadootje voor jezelf, voor persoonlijke groei, of om antwoorden binnen jezelf en je Eigen Wijsheid te vinden voor persoonlijke vraagstukken, waar je nog geen toegang toe had.

  Warme groet,
  Esther.

  Reageren
 4. Annet

  Het intuïtief schilderen (i.c.m. coachingssessie) onder leiding van Marie-José was bijzonder mooi en waardevol. Het heeft onbewuste zaken in kaart gebracht en Marie-José laat zich niet om de tuin leiden. Ze begeleidt en coacht op een verhelderende en liefdevolle manier en voelt tevens erg goed aan wat ik nodig had op dat moment. Dank je wel hiervoor, het heeft mijn ogen verder geopend!

  Reageren
 5. Antonia

  Ik heb de cursus initiatief schilderen gedaan, het was een eyeopener, daarna een consult gehad met Marie-Jose, en mijn rugzak met ballast bij haar achtergelaten.

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *