Workshops

Intuïtief Schilderen Praktijk Zielskunst

Privé Workshop 

Voel je je niet blij of tevreden? Is geld een steeds terugkerend thema in je leven? Is je relatie of bedrijf veel gedoe? Zou je wat anders in je leven willen? Heb je een doel of een wens?

Deze workshop gaat over persoonlijke ontwikkeling op een diepere laag. Over inzicht, het openen en helen van jouw blokkades, over stimuleren en integreren.

We werken intuïtief en creatief samen op een diepere laag. Het gaat er niet om of je een perfecte creatie maakt. Het gaat om jou, jouw ontwikkeling en jouw leven. Om datgene te bereiken waar jij blij en zonnig van wordt.

Deze workshop in privé setting duurt gemiddeld 2 1/2 uur en je bijdrage daarvoor is € 99 inclusief BTW, alle schildersmaterialen, fruit, drinken en versnaperingen. Meld je aan via mariejose@praktijkzielskunst.nl.

Groepsworkshop intuïtief Schilderen

In deze workshop Intuïtief Schilderen maakt ieder voor zich zijn of haar onderbewuste zichtbaar, wat tot nu toe verborgen bleef. Je zou wel eens heel verbaasd kunnen zijn over het inzicht dat je krijgt of over het resultaat dat je eventueel met elkaar kunt delen (alles mag, niets moet).

Ik nodig je uit om te komen schilderen, ook als je nog nooit eerder hebt geschilderd, of als je denkt niet te kunnen schilderen. Of als je de hele dag met je hoofd werkt en nu eens met je handen wilt werken.

Deelname-informatie
Groepsgrootte:      4-6 personen
Locatie:                    Praktijk Zielskunst Leusden. Het is ook mogelijk elders in Nederland *vraag naar de voorwaarden
Tijdstip en thema: in onderling overleg
Prijs per persoon: € 35 incl. BTW, alle schildersmaterialen, drinken en versnaperingen.

** Geef 3-5 mensen op voor de Workshop Intuïtief Schilderen en Ontvang deze workshop zelf gratis **
Meld je hiervoor aan via mariejose@praktijkzielskunst.nl.


Workshops Bedrijven Praktijk Zielskunst
Workshops bij Bedrijven

Om de onderlinge (team) verbinding te stimuleren en onder mijn persoonlijke aandacht, maken we zowel gezamenlijk een schilderij voor op het bedrijf, maar ook een eigen werk.

Deze workshop duurt gemiddeld een dagdeel, afhankelijk van de behoefte. Alle schildersmaterialen en andere benodigdheden worden door mij verzorgd. Vraag gerust naar de mogelijkheden en een offerte via mariejose@praktijkzielskunst.nl.