Chakra’s

C H A K R A ‘S  zijn geconcentreerde energiestromen van de ziel
Het is stromend licht.

In de chakraworkshops geef ik je heel veel informatie over de chakra’s. Door middel van visualisaties en oefeningen voel je hoe je eigen chakra’s stromen en wat je nog nodig hebt om ze nog krachtiger te laten zijn. Zodra je merkt dat jouw energie door deze centra vanuit je ziel stroomt, kun je er mee leren werken.

Door deze energiestroom te gaan ervaren, komen jouw gedachten stil te liggen. In deze stilte leer je jeZelf kennen. Je laat los wat niet langer nodig is of nog nooit goed voor je is geweest.
Je komt meer in balans en het effect daarvan merk je op verschillende gebieden:
– de functies van je lichaam; je zult je gezonder gaan voelen
– je persoonlijke relaties; als jij liefde uitstraalt, krijg je liefde terug
– de wereld om je heen verandert ook, want jij gaat opeens meer mogelijkheden zien, die
je daarvoor niet kon of durfde te zien.
–  je gaat je opener stellen voor spiritualiteit en/of verder ontwikkelen.

Wil je gaan ontdekken hoe jouw eigen chakra’s werken? Meld je aan voor een praktische en kleurrijke reis in jezelf, met visualisaties, oefeningen, theorie, intuïtief schilderen en muziek.
Omdat elk mens een eigen ontwikkelingstempo heeft, bied ik de chakra-workshops op twee niveau’s aan. Dit doe ik in een veilige setting, zowel in mijn atelier te Leusden als live online.

Niveau l 
In de eerste workshop geef ik tevens informatie over gronden, beschermen, reinigen en je oefent en traint jouw intuïtie. Daardoor duurt die eerste workshop langer. Na de pauze starten we dan echt met je eerste chakra, het basischakra die de kleur rood heeft.
De workshops bestaan uit zeven lessen waarin per les één chakra wordt behandeld. Je gaat de diepte in op een praktische en kleurrijke manier. Zo ga je kijken, ervaren, helen, leren en doen. En je schildert intuïtief elke chakra van jou op een kwaliteitsdoek.

Praktische informatie
Locatie: Atelier Praktijk Zielskunst, Uilenhoeve 8, Leusden, 1e en 2e etage (trap)
Tijdstippen: woensdagochtend 18 mei en daarna 1 x per maand 2 1/2 uur
Aantal workshops: 7, waarvan de eerste workshop langer duurt
Aantal deelnemers: 4  Er zijn nog 2 plaatsen vrij
Investering € 395,- p.p. incl. alle materialen, koffie, thee, fruit en versnaperingen. 

Live Online: in een groep van 4-6 deelnemers. Investering € 395,- p.p. incl. alle schildersmaterialen die je nodig hebt. Die zend ik je per post.

Reacties van deelnemers:
“Ik vond het super leuk!”
“Mijn angst is een stuk minder.”
“Ik ben aan het veranderen.”
“Ik durf mezelf te zijn.”
“Jij hebt de gave om de kern te raken.”
Deze workshops zijn een cadeau aan jezelf en aan je omgeving.

 


Niveau ll

Zielsverlangen & Chakra, spirituele workshops

Ken je dat? Dat je weet of voelt dat ‘het’ anders kan, omdat ‘het’ ergens binnenin je knelt? Ik wel. Het voelt als een zielsverlangen. Dan is het weer tijd om uit mijn comfortzone te gaan en me op een nog diepere laag te ontwikkelen. Herken je dit?

Laatst kwam er een hele diepe zielswens van mij tevoorschijn. Te gaan staan voor mijn spirituele leefwijze en mijn kunnen, kennis en vaardigheden opener te gaan uiten en te delen. Aan dat idee moest ik eerst wennen. Inmiddels weet en voel ik dat dat juist is. Daarom heb ik mijn dienstverlening uitgebreid met de ‘Zielsverlangen & Chakra’s.

Wat kun je daarbij verwachten?
In die workshops werk je met jouw chakra’s en je intuïtieve zintuigen. Je leert de betekenis van kleuren, je gaat ze intuïtief schilderen en je gaat op ontdekkingsreis naar je zielsverlangen. En dat alles in een veilige setting. Daardoor ga je steeds meer ervaren wie jij écht bent en ook wilt zijn.
We werken in verbinding met elkaar vanuit liefde en licht en we werken samen met de spirits. Dat doen we intuïtief, creatief en mediamiek. Theorie, ervaringen, oefeningen en geleide-meditaties wisselen elkaar af, zodat jij je ontwikkelt in je eigen tempo en op een manier die bij jou past.

Praktische informatie workshops Chakra’s & Zielsverlangen (workshops gevorderden)
Locatie: Atelier Praktijk Zielskunst, Uilenhoeve 8, Leusden, 1e en 2e etage (trap)
Tijdstippen: 1e workshop woensdag 25 mei van 14.00 – 16.30 u., daarna ±1 x per maand
Aantal workshops: 5
Aantal deelnemers: 4 (deze groep zit vol)
Investering € 275,- p.p. incl. alle materialen, koffie, thee, fruit en versnaperingen.

Live Online: in een groep van 4-6 deelnemers. Kosten: € 275,00 p.p. incl.  De schildersmaterialen zend ik je per post.
Info en aanmelden kan via mariejose@praktijkzielskunst.nl of 06-54 381 383.

Wil je de workshops liever privé volgen, neem dan contact met me op.
Zielsverlangen workshops zijn voor deelnemers die goed bekend zijn met chakra’s en die zielsbewustzijn. Ben je nog wat minder ervaren, kijk dan naar mijn aanbod bij niveau 1.