Cursusaanbod

Heling geboorte & Innerlijk kind 

Hoe verliep jouw eigen geboorte destijds? Had je moeder stress tijdens de zwangerschap of angst bij de bevalling? Werden er medische handelingen verricht?
Ben je je ervan bewust dat je de bevalling hebt meegemaakt en dat je alles hebt opgeslagen in je geheugen? 
Was jij als kindje gewenst of ongewenst?

Een op de drie vrouwen ervaart angst voor de bevalling. Had jouw moeder angst of stress toen ze zwanger was van jou? Was ze bang dat ze faalde? Waren er taboes in de familie?

Kwam je in een veilig ‘nest’ terecht en kon je je hechten?
Was je als kind/meisje gewenst en ben je voldoende gezien en gehoord door je ouders? Dat zijn de basisbehoeften van een mens om te bestaan. Ook wel innerlijk kind genoemd.
Als je ongewenst was, dan heb je om te overleven waarschijnlijk de rol van pleaser op je genomen. Wellicht ben je onzeker en gevoelig voor afwijzingen.

Dit zijn allemaal factoren die jouw leven, de keuzes die je maakt en de band met je vader en/of moeder én je partner, lang nadelig kunnen beïnvloeden.

Het is belangrijk om als volwassene alsnog je geboorte te gaan helen en je innerlijk kind. Bevrijd worden van een last die niet bij jou hoort. Zeker, als jezelf ook een zwangerschapswens hebt.
Ik ondersteun je bij je helingsproces door middel van coaching tijdens drie sessies.

Inhoud:

1.  Hoe verliep jouw eigen geboorte? Wat weet je of heb je daarover gehoord?
     Weet je waarom je als ziel deze ouders hebt gekozen? Welke eigenschappen heb je 
     ontwikkeld om te kunnen ‘overleven’?  

2. Hoe is/was de band met je vader? Hoe is/was de band met je moeder? Stapje voor stapje
    gaan we samen jouw komst op aarde visueel maken en heling in gang zetten.

3.  Op aarde verwelkomd worden, heel gaan worden en zijn. Om jouw eigen leven te gaan
     leiden, zoals jij dat wilt. Wat heb jij nodig om te kunnen gaan stralen? 

Praktische informatie:  
Drie individuele sessies van 2 uur, inclusief alle materialen.  Jouw bijdrage € 395, incl. BTW en alle materialen.

 

Vol vertrouwen bevallen & Zielsverbinding met je baby

Ben je/zijn jullie zwanger en wil je de bevalling rustig, vol vertrouwen en krachtig tegemoet gaan? Leren wat je je/jullie kindje nu al dient te vertellen? Hoe je hem/haar op aarde welkom kunt heten en een liefdevolle basis mee kunt geven? 

Dan is onderstaande cursus een grote aanrader. 

De cursus bestaat uit vier delen van 1 1/2 uur. Ik leer je om in diepe verbinding met je kindje te gaan en om daarover intuïtief te schilderen. Zo maak je een liefdevol schilderij voor op de babykamer. En als je kind later ‘groot’ is, heeft hij/zij altijd iets tastbaars van zijn moeder. Intuïtief schilderen lukt altijd!

Inhoud van de cursus

 1. Wat zijn jouw bevallingswensen? Waar zie je tegenop en wat heb jij nodig? Wat verwacht jij van je partner? Hoe was jouw eigen geboorte en jouw kindertijd?
 2. Hoe ziet jouw perfecte bevalling eruit? Wat heb jij nodig en wat wil jij juist niet? Hoe bereid je je kindje voor op de geboorte en wat vertel je? Hoe kun je je kindje liefdevol welkom heten op aarde, Hoe bescherm je je kindje? Je ontvangt praktische en concrete tips van me.
 3. Hoe voel jij je/ hoe voelen jullie je? Waar heb je behoefte aan? Ervaar de zielsverbinding met je kindje en maak daarna (samen) je welkomst/liefdesschilderij voor hem/haar.  
 4. Binnen 4 maanden na de bevalling volgt er nog een cursusdeel.
  Hoe heb je/hoe hebben jullie de bevalling ervaren? Hoe voel jij je/voelen jullie je? Welk gevoel heb je naar je kindje toe? Wat gaat goed en waar loop je tegenaan?

Praktische informatie 
De totale cursus bestaat uit vier delen van 1 1/2 uur, inclusief alle materialen. € 395, incl. BTW en alle materialen.
Je partner is ook van harte welkom. Je betaalt dan € 100 extra. In totaal € 495. Vermeld dit even bij je aanvraag.
Locatie: Praktijk Zielskunst Leusden. Of telefonisch of via Skype en dan ontvang je de schildersmaterialen thuis.


Maatwerk Coaching. Ik noem dat à la Marie- José

‘Ik ondersteun de zichtbaarheid van jouw Zijn. Je zult jezelf zien, erkennen, accepteren en waarderen; laag voor laag. Ik werk samen met je om deze lagen open te maken en te kijken naar wie jij bent. Je echte ik. Je mag tevoorschijn komen met al je mooie gaven en kwaliteiten. Zonder belemmeringen. Al coachend gaan we in jouw eigen tempo openen en helen. En dan kom JIJ te voorschijn’.

Coachtraject
Het is een praktisch en doelgericht coachtraject van 5 sessies, waarin je vanuit je gevoel schildert en oefent en zo inzicht gaat krijgen. Ik bied je Maatwerk! Met daarin aandacht, warmte, deskundigheid en levenservaring. Je gaat die laagjes openen en eraf halen die je wilt, die je remmen in je ontwikkeling. Om de zonneschijn tevoorschijn te halen, om zichtbaar te zijn.

Hoeveel sessies
Het coachtraject bestaat uit 5 intensieve sessies van 2 uur. Deze sessies sluiten precies op elkaar aan en hebben een logische opbouw. Met daarin alle benodigde materialen, waar je tijdens de sessies mee aan de slag gaat. Ik zal het resultaat ‘lezen’ en wat ik zie, hoor en voel met je delen. Dit ter ondersteuning van het traject. En als je dat wilt, dan krijg je van mij ook nog een telefonisch coachgesprek van een kwartier tussen de sessies in.

Inhoud vijf sessies

 1. Het openen van jouw beperkende laagjes. Welke laagjes en herinneringen wil jij kwijt?
 2. Wie ben jij als je te voorschijn komt? Hoe kom je tevoorschijn? Wil je daar iets aan veranderen?
 3. Wat is jouw passie? Waar word jij blij van? Hoe zichtbaar ben jij (en je bedrijf) en wat heb jij nodig?
 4. Integratie. Een ‘afrondende’ sessie, het is maatwerk waarin houden van jezelf (je bedrijf) en jouw (ziels)doel centraal staan. Binnen- en buitenkant één geheel.
 5. Een half jaar na de laatste sessie, zie of hoor ik je weer. Hoe gaat het nu met je? Hoe zichtbaar ben je/is je bedrijf nu? Waar wil je nog inzicht in, of wat kan nog verbeterd worden of mag nog meer in gang gezet worden?  

Praktische informatie 
Het coachtraject bestaat uit 5 intensieve sessies van 2 uur, Jouw bijdrage € 595, inclusief BTW en alle materialen.
Locatie: Je kunt kiezen. In mijn praktijk te Leusden, of landelijk telefonisch of via Skype en dan ontvang je via de post de cadeaubox waarin alle materialen zitten die je in dit traject nodig hebt.

‘Het grootste cadeau voor jezelf is persoonlijke ontwikkeling en houden van jezelf. Dan heb je ook veel aan je omgeving te geven en is geven en nemen in balans’.