‘Dat is een mooi klusje voor jou’

20160723_110239Dat is een mooi klusje voor jou
Mijn kinderen hebben me een week uitgenodigd om bij hen te zijn tijdens hun vakantie. Zij zijn in een hele grote, oude woonboerderij die familieleden kort geleden hebben gekocht. Ik ben er naar toe gereisd en ik krijg er een rondleiding.

Een van de deuren leidt naar een grote zitkamer. Ik kijk er even in, maar ik zet er geen voet binnen. Ik ben heel gevoelig voor energieën en voor mij voelt het daar niet goed. ‘Hier zitten we nooit’, hoor ik mijn zoon zeggen. ‘Dat verbaast me niets’. antwoord ik, ‘want in deze ruimte hangt geen fijne energie.’ Hij kijkt me aan met olijke ogen aan en zegt: ‘Dat is een mooi klusje voor jou.’

Ik kijk hem lachend aan en volg hem tijdens de rondleiding. Er zijn meer plekken binnen en buiten waar ik onrust en negativiteit voel. Als het mijn huis en tuin was, dan zou ik het energetisch laten reinigen zodat het neutraal werd en ik er mijn eigen energie in kon brengen.

Huizen energetisch reinigen is niet ‘mijn ding’. Ik weet iemand die daar weer goed in is. Zonder toestemming van de bewoners, mag er energetisch ook nooit gereinigd worden. Het zou zijn alsof ik de wanden ongevraagd ‘pimpelpaars’ zou schilderen. Of deze familie bij thuiskomst het huis zal laten reinigen? Ik hoop het, maar niet iedereen staat er voor open.

Hebben wij een fijne week met elkaar gehad? Absoluut. We waren beschermd, we hebben veel gelachen, genoten en liefde aan elkaar uitgedeeld en gekregen.

http://www.facebook.com/praktijkzielskunst/

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.