Een nieuwe start

Vandaag vertel ik je over mijn nieuwe start. Met blije trots laat ik je weten dat Praktijk Zielskunst een nieuwe weg is ingeslagen. Een weg die ik al een aantal jaren voelde, zag en voorbereidde. Afgelopen maanden heb ik een transformatie doorgemaakt. Het was geen makkelijk proces maar het heeft me gebracht op het punt waar ik nu sta. Ik volg mijn hart.

Voor wie
Praktijk Zielskunst is vanaf nu geopend voor mensen die hulp nodig hebben bij rouwverwerking door bijvoorbeeld:
• verlies van je kindje door een miskraam, vroeg- of stilgeboorte;
• overlijden van je kleinkind, broertje of zusje;
• overlijden van je kind, door welke reden ook en hoe lang geleden ook;
• accepteren wanneer je een kind(je) hebt met een beperking of ziekte;
• geen contact meer hebben met je kind.
Rouwverwerking
Dit zijn moeilijke situaties waarbij het vaak lastig is om alleen te verwerken. Ik ben gespecialiseerd in hulp bieden bij rouwverwerking. Mijn coaching is maatwerk waarin ik je zie en hoor, zodat jij je verhaal kan doen. Daarnaast bied ik je troost en heling waardoor je deze levensgebeurtenis kan ‘verweven’ in je leven. Jij bepaalt zelf hoelang je rouw duurt. Ben je er aan toe om weer voorzichtig zonnestraaltjes binnen te halen? Ook dan help ik graag verder.
Emoties voelen
Emoties willen gevoeld worden. Stop je ze weg, dan komen ze onverwacht in golven alsnog tevoorschijn. Bij mij mag je jezelf zijn en kun je praten over je verdriet, boosheid en/of schuldgevoel in mijn coachkamer. Daarnaast kun je ook aan je gevoelens werken in mijn atelier. Om daarna vanuit liefde voor je kind iets tastbaars voor thuis te maken, zoals bijvoorbeeld een schilderij. En wat je maakt is altijd goed!Wees welkom! En ken je iemand in je omgeving die in een rouwproces zit? Ik help hem of haar graag met de verwerking en heling.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.