Een onverwachte recensie

IMG_1427

Van de week mailde me een cliënt en zo kreeg ik onverwacht een recensie. Vorig jaar maakte ik namelijk een zielsschilderij voor haar. Ze schreef me het volgende. Ik citeer:

‘Uit het oog, maar IN het hart. Wil nog even aan je terugkoppelen dat je zielsschilderij van de laatste sessie me ineens nieuwe inzichten heeft gegeven, inzichten die ik toen nog niet kon bevatten maar nu na een jaar vol nieuwe ervaringen wel. Ik draaide het om en ineens zag ik het.

De inhoud doet er niet heel veel toe, maar wat ik je wil meegeven is, dat het zo mooi is dat het er al in zat en ik het nu ineens kan zien en het me zo gelukkig maakt.

Daarnaast lijkt jouw eerdere telefoonbericht over volhouden en de uitzondering op de regel zijn, vandaag ook ineens weer zo actueel.

Dus besef dat wat je allemaal zegt en maakt, ook nog eens veel later tot uiting kan komen. Mooi om mensen mee te geven.

En dank voor het mooie geschenk dat steeds weer meer brengt.’

Wat vind ik dat allemaal fijn om te horen en wat super dat ze er steeds meer inzichten uithaalt. Ik weet niet meer wat ik haar er destijds over heb verteld. Dat is ook niet de bedoeling dat ik dat nog weet. Het is privé; alleen bestemd voor haar.

Als ik werk dan fungeer ik als ‘doorgeefluik’ en schilderen is mijn medium. Het gaat niet om mij, maar om jou. Ik stem me af op jouw energie en vertel dingen die alleen voor jou bedoeld zijn.

Zou jij ook graag een zielsschilderij willen? Of wil je een afspraak maken voor een middagje intuïtief schilderen tijdens een privé-workshop Op Maat? Zelfs als je nog nooit eerder hebt geschilderd, kun je ervaren wat jouw schilderij je te vertellen heeft.
Je kunt bellen naar 06-54 381 383 of me mailen mariejose@praktijkzielskunst.nl

 

https://www.facebook.com/praktijkzielskunst/

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.