Iedereen heeft wel eens een duwtje nodig!

20201106_141208.jpg

Iedereen heeft we eens een duwtje nodig!

‘Marie-José, waarom heb jij nog steeds geen naambord van jouw praktijk hier hangen?’ Mensen kunnen jou niet zien en dat is zó jammer’.

Ik kijk haar aan in haar betraande ogen. Ze heeft net een coachingssessie bij me gehad.

Tja, soms heb ik als coach ook nog een duwtje nodig. Zichtbaarheid in mijn buurt, betekent voor mij uit mijn comfortzone gaan. Opnieuw over een drempel gaan, die in mijn kindertijd ontstaan is. De drempel van ‘niet opvallen, geen mening geven, doe maar normaal’.

De opmerking van mijn cliënt kwam uit haar hart en het was een  compliment voor mij en mijn werkwijze. Het raakte me diep. Ze had gelijk. Het was inderdaad tijd om dat restje overbodige ballast uit mijn jeugd aan te pakken en los te laten.

Daarom bestelde ik van de week bij de supersnelle Shelley Brandon een zijdezachte grote poster met mijn geschilderde logo erop. Sinds vandaag hangt de poster al voor het raam in mijn atelier. Ook met vermelding van mijn website waarin ik heel open over mijn ontwikkelingen en belevenissen vertel. Dat vind ik nog wel een beetje spannend. Daarnaast voelt het ook goed dat ik deze stap heb genomen. Mijn mooie bedrijf en ik, we zijn zichtbaar geworden.
❤

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.