‘Steltloper’

Ben jij een ‘Steltloper’?
Ooit was ik zelf een ‘Steltloper’. Mijn ouders waren niet bij machte om mij in mijn kinderjaren te zien of te horen. Er miste wat in ‘de fundering’ en zo ontstonden er kwetsbare plekken. Kwetsbaar in zelfvertrouwen, in grenzen aangeven, in me durven uitspreken en in beslissingen nemen.

Ik bouwde en bouwde en liep vaak tegen dezelfde dingen aan. Het was een tijd van struikelen, vallen, leren, opstaan en weer doorgaan.
Het werd ook een tijd waarin ik nog dieper in mezelf keek waarom dat allemaal gebeurde, wat eronder verstopt zat. Een tijd van heling en tevoorschijn komen volgde. Om datgene te gaan doen wat ik fijn vind en waar ik goed in ben.

Inmiddels loop ik op een stevige bodem met veel levenservaring, intuïtie, creativiteit én deskundigheid. Juist daardoor kan ik ‘Stellopers’ ook zo goed helpen en inspireren.

Herken jij een ‘Steltloper’ in jezelf? Neem dan contact op met mij en start een doelgerichte, praktische coaching in mijn praktijk te Leusden (Amersfoort) of via Skype. Kijk voor info en mijn aanbieding tot 1 mei op https://www.praktijkzielskunst.nl/coaching/

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.