Voluit leven met kleur!

Voluit leven met kleur

Ooit ben ik Praktijk Zielskunst begonnen vanuit het verlangen om mensen met liefde en creativiteit nabij te zijn bij levensvragen.
In mijn ondernemerschap leerde ik gaandeweg dat het belangrijk is dat ik weet wie mijn doelgroep is, zodat ik me in mijn dienstverlening en in mijn communicatie kan richten op precies die mensen aan wie ik iets te bieden heb.

Ik heb dat de afgelopen jaren geprobeerd en gedaan. Dat heeft geleid tot een scherpe focus en prachtige gesprekken. Uiteindelijk gingen deze kaders ook knellen. Ik voelde steeds sterker een behoefte om ‘buiten de lijntjes’ te kleuren.

Ik weet inmiddels dat het niet aan mij is om een hele specifieke doelgroep te definiëren. Dat voelt eigenlijk alleen maar beperkend voor me. Ik kan en wil niet bepalen wie me nodig heeft en waarbij. Ik weet inmiddels dat dat ook helemaal niet aan mij is. Ik geloof ten diepste dat de universele levensenergie waar we allemaal deel van uitmaken dat wél weet en soms op hele bijzondere wijze mensen bij elkaar en op mijn pad brengt. En het voelt heerlijk, vrij en licht om me vanaf nu aan die stroom over te geven.

Voor mij is dat waar voluit leven over gaat.

In een recente meditatie kreeg ik een prachtig beeld bij ‘voluit leven’. Opeens waren ze er; tientallen gekleurde ballen vol liefde, licht en creativiteit. Ze sprongen in een enorme lading uit me. Alsof ze er al tijden op hadden gewacht om naar buiten te mogen en verspreid te gaan worden voor wie ze nodig heeft.

De vele, vele kleurrijke ballen vol liefde, licht en creativiteit zijn er voor mezelf én ze zijn er ook om uit te delen.

Dat uitdelen, dat doe ik in de vorm van coaching en intuïtief schilderen Daar ligt mijn passie en er staan de komende periode weer een paar inspirerende activiteiten op de agenda.

Als je wilt, kun je die prachtige, kleurrijke ballen gebruiken bij het verweven en verwerken van rouw of trauma, bij andere impactvolle levensgebeurtenissen, om je verhaal te delen of om ontspanning of inspiratie op te doen of om je blijheid of dankbaarheid te vieren en een plek te geven. En een geheel eigen invulling kan natuurlijk ook. Jij weet zelf precies waarom!

Je bent van harte welkom in mijn praktijk, bij een online workshop of telefonische coaching. Ik kijk er naar uit je te ontmoeten en het leven (nog) meer kleur te geven.

Marie-José Wissink
www.praktijkzielskunst.nl
mariejose@praktijkzielskunst.nl
06 – 54 381 383

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.