Zichtbaar Zijn

Marie-José schilderij ZichtbaarOud & Nieuw eind 2017 bracht ik door bij Vakantie Anders in een fijne groep mensen op een prachtige locatie in Drenthe. Er werden vele workshops aangeboden. Zelf gaf ik daar twee workshops Intuïtief Schilderen.

Een van de thema’s was Zichtbaar Zijn.
Dat hier zó’n grote groep deelnemers op af zou komen, dat had ik niet verwacht. Ik had voldoende doeken en verf bij me, de zaal was groot en licht met vele tafels en stoelen. Maar het aantal plaatsen was nog niet genoeg. Die werden spontaan gecreëerd: staand bij de koelkast, het aanrecht én op schoot.

Ik vertelde mijn eigen weg naar zichtbaar worden en over het ontstaan van mijn nieuwe coachingstraject en ik vroeg aan de deelnemers: Ben jij zichtbaar? Is jouw bedrijf zichtbaar? Ben jij als kind in positieve zin door je ouders gezien, gehoord, gewaardeerd en gestimuleerd?

Mannen en vrouwen tussen 25 en 70 jaar, waarvan een aantal nog nooit eerder had geschilderd, voelden zich veilig en verbonden met elkaar. Beperkende laagjes werden geopend. Gevoelens en doelen werden geschilderd op ieders doek. Zoveel processen die in beweging kwamen, zo helend, waardevol en vol liefde. Zo zichtbaar en voelbaar. Wat heb ik genoten en vanwege de ontvangen reacties, velen met mij.
Ik voel me dankbaar voor het vertrouwen dat ik kreeg en voor de kans die ik als co-creator kreeg van Luc en Carla van Vakantie Anders.

Lieve mensen, ik wens jullie een gezond, liefdevol, zichtbaar en inspirerend 2018!

Marie – José Wissink

Wil jij zelf of met je bedrijf (nog beter) zichtbaar zijn? Kijk dan op: Praktijk Zielskunst Coaching

Wil jij je vakantie anders gaan doorbrengen? Kijk dan op: vakantieanders.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.