Schilderen

Coaching en heling tijdens intuïtief schilderen

Dat kan doordat je schildert over je gevoelens, over het gemis van je kind of over de onvoorwaardelijke liefde voor je kind. Als je voor schilderen kiest, ook dan kun je gecoacht worden. En zo heel je jezelf. 

Mijn ervaring

Zeven jaar geleden overleed plotseling een lieverd van een schoondochter van me. Ze was pas 29 en woonde samen met mijn zoon. Ze was als een dochter voor me. De schok en het ongeloof waren groot toen ik het hoorde en mijn verdriet immens. Zo heb ik dat zelf ervaren en ook dagelijks van haar ouders en mijn zoon meegemaakt. Dit was rauwe rouw.
Zelf had ik toen een brok in mijn keel en kon ik er niet over praten. Daarom ging ik mijn heftige gevoelens eruit schilderen en zo kon ik me wél uiten. Het was niet mooi wat ik schilderde. Daar ging het ook niet om. Het ging erom dat ik niet altijd sterk hoefde te zijn. Via het schilderen kon ik mezelf wel heel goed helen. Zo goed zelfs, dat ik daarna deze manier al aan zeer velen in mijn praktijk heb aangeboden. Ik heb ze zichzelf zien helen door schilderen. 

Wat heb jij nodig?

Vaak worden sessies gecombineerd met coaching en schilderen. Je kunt vooraf al kiezen voor een schilderssessie, of tijdens je coachingssessie coaching. Het gaat om jou. Wat is goed voor jou, wat heb jij nodig? Dat is het allerbelangrijkste. Ik steun je daarin.
Zelf ben ik praktisch, creatief én spiritueel ingesteld. Als je dat wilt, kun je daar in je sessie gebruik van maken.

Keuze mogelijkheden tijdens een sessie

  • je gevoelens van verdriet, boosheid, schuld, jaloezie of leegte eruit schilderen;
  • een helend schilderij voor jezelf maken;
  • jouw verbinding met en je liefde voor je kind schilderen, zodat je iets tastbaars voor thuis hebt;
  • een combinatie van coaching en schilderen.  

Workshops intuïtief schilderen

Schilder je liever in groepsverband? In de lente van 2020 wil ik graag starten met een schildersgroepje van 4 deelnemers. Intuïtief schilderen gaat over thema’s die met rouwen om je kind te maken hebben en die ieder uit eigen ervaring zal herkennen en wellicht wil uitwisselen. Denk je nu al, daar wil ik meer over weten? Laat het me weten. 

Contact

Wil je contact  , een gratis kennismakingsgesprek of een sessie aanvragen? Bel me of whatsapp me via 06- 54 381 383 of mail naar mailto:mariejose@praktijkzielskunst.nl.