Zielskunst

Jouw vraag of een levensthema

In opdracht schilder ik voor particulieren, bedrijven en instanties levensthema’s, zoals liefde, verbondenheid, vriendschap, bescherming, inspiratie, transformatie, blijheid en zonneschijn. Wil je een ander thema, zeg het me.

Ik zoom in op jouw vraag of thema, ik ervaar het op meerdere manieren en vervolgens gaan mijn handen creëren op het doek.

Jouw ziel of de ziel van jouw bedrijf

Ben je ook zo benieuwd hoe jouw ziel er uit ziet en wat je ziel je wil vertellen? Hoe zou het voor je zijn om jouw ziel te zien in een zielsschilderij?

Een zielsschilderij is kunst en is een levend werk dat met je mee verandert. Het helpt je verder op je levenspad, het ondersteunt je en geeft je inzichten over wat je doel is op aarde. Het schilderij bevat enorm krachtige energie en je zult jezelf er in herkennen.

Ik maak een zielsschilderij door een combinatie van een innerlijk zien en horen, van een aanvoelen van jouw energie en dat voor jou op een doek weergeven. Het schilderij is alleen voor jou bestemd, want het is immers jouw ziel die vertelt. Het enige dat ik van je nodig heb om een schilderij voor jou te maken is een foto. En als het voor jouw bedrijf is, dan wil ik komen kijken en ervaren in je bedrijf en/of werkkamer.

Praktische informatie

Ik schilder op raamwerken met een goede kwaliteit doek. De zijkanten schilder ik ook mee, zodat het schilderij vanuit elke hoek een mooi geheel is. Een 3D-doek (heeft een dikke rand zodat je er geen lijst omheen hoeft te maken) is mogelijk, evenals een keuze uit verschillende afmetingen.

Een levensthema- of een zielsschilderij is een intensief proces. Daarom zit er tussen het bestellen en vervaardigen van jouw schilderij een tot twee maanden. Ik lever in Nederland en breng jouw schilderij naar je toe.

Afmetingen en je investering:

  • 40 x 40/50 cm € 395
  • 50 x 50       cm € 495
  • 60 x 60/80 cm € 595
  • Andere afmetingen zijn in onderling overleg mogelijk

Reacties van degenen waarvoor ik een zielsschilderij heb gemaakt, waren als volgt.
‘Het schilderij werkt door, schitterend, heel herkenbaar, het doet iets met me, het geeft me inspiratie, het is een fijn schilderij om bij te mediteren, ik kijk er graag naar, ik kom er voor tot rust’.

Wil je informatie over een levensthema- of zielsschilderij? Wil je me dan een mailtje zenden met je wensen en je vragen: mariejose@praktijkzielskunst.nl
Wil je komen kijken naar mijn schilderijen? Leuk! Bel je me even over een tijdstip? Voel je welkom.