Coaching

Een andere kijk. Acryl op doek

Hoe is het écht met je? Wat voel of ervaar je? Dát is waar het om gaat!
Heb je een brok in je keel vanwege emoties? ‘Moet’ je verhaal eruit?
Zit je in je hoofd, ben je aan het ‘malen’? Wil je inzicht en verbetering?
Voel je je alleen, verdrietig, angstig, onzeker, schuldig of boos?
Zorg jij niet goed voor jezelf? Heb je misschien te maken met narcisme in je naaste omgeving?
Was je zelf als baby welkom, had je een goede start, was je veilig en werd je gezien en gehoord?
Is de zwangerschap anders gelopen dan je als moeder/vader had verwacht?
Voel je je verdrietig of boos, omdat je rouwt om wat er niet is geweest en ook niet meer komt ?Of rouw je om wat er wél was, maar wat je nu of al heel lang mist?
Wil je meer contact met spirit, of met een overleden dierbare?
Geef je emoties de ruimte en ben of wordt (weer) wie je écht bent.
Bij voluit leven horen emoties. Emoties willen gevoeld, erkend en herkend worden. Stop je ze weg, dan komen ze op onverwachte én ongewenste momenten alsnog tevoorschijn.
Bij mij kun en mag je ZIJN met AL je gevoelens. Ik nodig je uit om ze met me te delen. Dat kan in mijn coachkamer, óf in mijn atelier via intuïtief schilderen of tekenen, óf online. Zo kunnen jouw gebeurtenissen en emoties, verzachten en helen.

Ben jij goed geboren?
Wílde je naar de aarde? Wat kreeg je bij de conceptie al van je (groot)ouders mee? En welke ‘voeding’ kreeg je in de baarmoeder?
Was je gewenst? Voelde je je ‘anders’? Welke invloed hebben jouw ouders én de wijze van geboren worden, tot nu toe op de rest van je leven gehad? Welk thema vormt de ‘rode draad’ in je leven? Wat vertelt jouw lichaam je? Wie ben jij in de kern? Hoe geef je jezelf vanaf nu meer liefde en meer zelfvertrouwen?
Is het tijd voor je om naar jouw kern te gaan en te gaan helen waar het kan?
In de veilige setting van mijn praktijk, begeleid ik je graag bij jouw innerlijke reizen rondom conceptie en geboorte.

Wat kan ik je bieden?
Ik ben Marie-José Wissink en ik werk al ruim tien jaar als begeleider en trainer en ik geef workshops intuïtief schilderen. Daarnaast ben ik ook ervaringsdeskundige.
In een sessie stem ik me af op jou. Wat heb je nodig? Wat wil je weten of veranderen in je leven, of in je bedrijf? Ik begeleid je liefdevol, intuïtief, praktisch en als je wilt ook creatief en spiritueel.
Ik bied je begeleiding, healing en creatieve therapie aan om je te verbinden, inzichten te krijgen, om je emoties te verzachten, je verder te ontwikkelen en om krachtiger door het leven te gaan of om de regie over je eigen leven weer terug te pakken.

Gratis kennismakingsgesprek
Wil je een gratis kennismakingsgesprek van een half uur, zodat we allebei kunnen ervaren of het klikt met elkaar? Dat gesprek kan in mijn praktijk te Leusden (bij Amersfoort), telefonisch of online. Of wil je liever meteen een afspraak maken?
Afspreken en/of informeren kan via mariejose@praktijkzielskunst.nl of via 06-54 381 383.

Praktisch
Een sessie duurt meestal twee uur en kost in totaal € 125,00.
Wil je liever een sessie van één uur, dan betaal je € 70,00.
Uiteraard bied ik ook trajecten van meerdere sessies aan.
Ik werk tevens op afstand, telefonisch of online.
Voor instanties/werkgevers gelden andere tarieven. Indien gewenst, zend ik vooraf een offerte.

Werk je in loondienst? Werkgevers zijn steeds vaker bereid om coaching m.b.t. persoonlijke ontwikkeling of rouwcoaching voor hun werknemers te betalen. Wellicht is die mogelijkheid er ook voor jou.

Mijn coachkamer 

     

 

7 gedachten over “Coaching

 1. Suzanne Spronk Vrolijk

  Marie-José heeft mij geholpen door naar mij te luisteren zonder oordeel zodat ik weer contact kon maken met mijn innerlijk kind. Het zorgde voor heling. De tranen stroomden terwijl ik het mooie lievelings roze uit mijn kindertijd met mijn handen uitsmeerde en er een mooi hart tevoorschijn kwam.

 2. Daphne

  In een periode van mijn leven waarin ik behoefte had aan ondersteuning, liefde en inzicht kwam Marie-José op mijn pad. Samen met Marie-José heb ik het aangedurfd om terug te gaan naar daar waar mijn pijn was. Het was, terugkijkend, een mooi proces. Door de liefdevolle en bezielende begeleiding van Marie-José ben ik door een proces van pijn naar heling gegaan. Het is zo bijzonder om te ervaren wat er met je gebeurt als je vanuit je intuïtie gaat schilderen en vooral wat de uitwerking daarvan is in het moment en op langere termijn .
  Ik voel me na de therapiesessie nog steeds geheeld, geliefd en weer compleet! Dankjewel lieve Marie-José!

 3. Carolien

  Lieve Marie-José,

  Hierbij zoals beloofd het testimonial over jouw Zielskunst Coaching.

  Ik heb 5 coaching sessies van Marie-José mogen ontvangen, waar ik heel dankbaar voor bent dat zij in mijn leven is terecht gekomen.
  Deze coaching was voor mij zo’n enorme letterlijke verademing, ik had zelf het idee dat ik verstopt zat en niet goed kon ademen, ik zat niet lekker in mijn vel. Tijdens sessie 1 liet ze me schilderen, wat voor mij al iets heel nieuws was. De kleuren die ik gebruikte waren voornamenlijk grijs met een grote dikke band erom alsof ik gevangen zat en zo voelde ik me ook. Naarmate onze sessies volgde werden mijn schilderijen steeds kleurrijker en voelde ik me ook steeds lichter en vrijer worden en dit kwam mijn familie en mijn bedrijf zo ten goede.
  Door het begripvol en warm coachen van Marie-José kon ik open bloeien. Marie-José stelde mij enorm op me gemak tijdens al deze sessies en was een enorme steun in de rug dat de veranderingen in mij ook plaats konden vinden.
  Ik beveel deze manier van coaching ten zeerste aan omdat ik de combinatie van het creatief zijn en het coachen samen heel doeltreffend en diepgaand vind in de transformatie.
  De sessies vond ik ook heel afwisselend en ik keek uit naar een volgende sessie.
  Super bedankt Marie-José wat je voor me hebt gedaan en mijn leven zo hebt kunnen verbeteren, dat ik nu met beide benen op de grond en vol zelfvertrouwen mijn coaching bedrijf verder kan gaan uitbreiden.

  Met warme groet
  Carolien van der Kaaden

 4. Fredriek

  Vanmiddag geschilderd en coaching bij Marie-José gehad.
  Het schilderij stelt een regenboog voor in een landschap.
  Dit is wat er bij mij op kwam bij het zien van het schilderij:

  =De regenboog geeft mij kracht en vertrouwen en het landschap maakt mij rustig en kalm. Dat wat in mij leeft zo naar buiten mag komen, is een groot kado dat mij blij maakt=

  Dank je wel voor deze ervaring!

 5. Esther

  Marie-José, dank je voor je mooie begeleiding tijdens mijn sessie intuïtieve schildercoaching.
  Je gaf me een heerlijk out of the box benadering voor de sessie, die geheel aansloot bij mij als persoon.
  De voorafgaande meditatie-visualisatie zette de juiste deuren open van mijn intuïtie, waardoor ik in het schilderen mijn hart en onderbewuste kon laten spreken en stralen.
  De rust tijdens het proces, het doorvragen erna en jouw aanvullende eigen intuïtieve inbreng maakten het plaatje voor mij compleet en heb ik als zeer ondersteunend ervaren.

  Je beseft zelf nog niet hoezeer je mensen helpt en wat je ze allemaal biedt, ik dank je voor dit fijne moment van reflectie, inzicht, ontspanning en creativiteit tegelijk.
  Ik gun ieder ditzelfde moment toe als kadootje voor jezelf, voor persoonlijke groei, of om antwoorden binnen jezelf en je Eigen Wijsheid te vinden voor persoonlijke vraagstukken, waar je nog geen toegang toe had.

  Warme groet,
  Esther.

 6. Annet

  Het intuïtief schilderen (i.c.m. coachingssessie) onder leiding van Marie-José was bijzonder mooi en waardevol. Het heeft onbewuste zaken in kaart gebracht en Marie-José laat zich niet om de tuin leiden. Ze begeleidt en coacht op een verhelderende en liefdevolle manier en voelt tevens erg goed aan wat ik nodig had op dat moment. Dank je wel hiervoor, het heeft mijn ogen verder geopend!

 7. Antonia

  Ik heb de cursus initiatief schilderen gedaan, het was een eyeopener, daarna een consult gehad met Marie-Jose, en mijn rugzak met ballast bij haar achtergelaten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.