Workshops

Groepsworkshop Intuïtief Schilderen

De workshop Intuïtief Schilderen is een mooie, liefdevolle tijd voor jezelf en met respect voor elkaar. Ik geef je een visualisatie en daarna ga je schilderen.

Wat je schildert is altijd goed, want het komt uit jouw onderbewuste. Datgene komt tevoorschijn wat tot nu toe verborgen bleef.

Je zou wel eens heel verbaasd kunnen zijn over het inzicht dat je krijgt of over het resultaat.
Als je wilt, dan kun je dat wat je hebt geschilderd delen met elkaar.

Ik nodig je uit om te komen schilderen, ook als je nog nooit eerder hebt geschilderd, of als je denkt niet te kunnen schilderen. Of als je de hele dag met je hoofd werkt en nu eens met je handen wilt werken.

Deelname-informatie
Groepsgrootte:      4-6 personen
Locatie:                    Praktijk Zielskunst Leusden. Het is ook mogelijk elders in Nederland *vraag                                      naar de voorwaarden
Tijdstip en thema: in onderling overleg
Prijs per persoon: € 35 incl. BTW, alle schildersmaterialen, drinken en versnaperingen.

Aanbieding

** Geef 3-5 mensen op voor de Workshop Intuïtief Schilderen en Ontvang deze workshop zelf gratis **
Meld je hiervoor aan via mariejose@praktijkzielskunst.nl.

 

Privé Workshop  Intuïtief Schilderen Praktijk Zielskunst

Voel je je niet blij of tevreden? Loop je steeds tegen dezelfde dingen aan? Heb je een doel of een wens?

Deze workshop gaat over persoonlijke ontwikkeling, heling, passie en stimulering.

We werken intuïtief en creatief samen op een diepere laag. Het gaat er niet om of je een perfecte creatie maakt. Het gaat om jou, jouw ontwikkeling en jouw leven. Om datgene te bereiken waar jij blij van wordt.

Deze workshop in privé setting duurt gemiddeld 2 uur en je bijdrage daarvoor is € 97 inclusief BTW, alle schildersmaterialen, fruit, drinken en versnaperingen. Meld je aan via mariejose@praktijkzielskunst.nl


Workshops Bedrijven Praktijk ZielskunstBewust Eemland, Amersfoort 
12-04-2018 

‘Zichtbaar Zijn’  Dertig ondernemers intuïtief schilderend met elkaar verbonden in een prachtige energie.  Het was geweldig.

 

Vakantie Anders, Drenthe   31-12-2017

Voor het eerst aan zo’n grote groep een workshop geven.

 

 

Workshops bij Bedrijven
Om de onderlinge (team) verbinding te stimuleren en onder mijn persoonlijke aandacht, maken we zowel gezamenlijk een schilderij voor op het bedrijf, maar ook een eigen werk.

Deze workshop duurt gemiddeld een dagdeel, afhankelijk van de vraag en het aantal deelnemers. Alle schildersmaterialen en andere benodigdheden worden door mij verzorgd. Vraag gerust naar de mogelijkheden en of een offerte via mariejose@praktijkzielskunst.nl.