Workshops

Workshop Uit je hoofd en in je hart

Ben jij benieuwd wat er binnenin je zit? Wil je inzicht? Wil je intuïtief schilderen of tekenen vanuit je gevoel?
Om zo te ontdekken wat er binnen in je zit? En kijken  d.m.v. ontspanningsoefeningen en een mooie visualisatie. Uit je hoofd en naar je hart gaan en ervaren hoe je je lichaam aanvoelt, dat kan een uitdaging zijn.  Met deze oefeningen en een visualisatie, gaat dat wél lukken!
Bedoeling van deze workshop is, om heerlijk te ontspannen, plezier te hebben en intuïtief te  tekenen of te schilderen

Praktisch
Locatie: Praktijk Zielskunst Leusden (bij Amersfoort)
Data: 29 juni
Tijd: 10.30-12.30 / 13.00 u.
Aantal deelnemers: 4 – 6
Kosten: €  39,00 per persoon, incl. alle schilder- en tekenmaterialen, koffie, thee, fruit en versnaperingen.
Doe je mee of heb je vragen? Mail of bel naar mariejose@praktijkzielskunst.nl  of 06-54 381 383.

 

 

Workshop Zomer

 

 

Praktisch
Locatie: Praktijk Zielskunst Leusden (bij Amersfoort)
Data: 20 juli
Tijd: 10.30-12.30 / 13.00 u.
Aantal deelnemers: 4 – 6
Kosten: €  39,00 per persoon, incl. alle schilder- en tekenmaterialen, koffie, thee, fruit en versnaperingen.
Doe je mee of heb je vragen? Mail of bel naar mariejose@praktijkzielskunst.nl  of 06-54 381 383.

 

Workshop Ons Prinsesje maakt een schilderij!
Voor (groot)ouders en kind

Tijdstip in onderling overleg
Tijdsduur 1 uur, kan iets uitlopen
Maximaal 4-5 personen
Kosten: 1 (groot) ouder en 1 kind €   Volgende volwassene €    Volgend prinsesje €

Speciale workshop

Wil je iets vieren of wellicht iets herdenken?
Een verjaardag of een kroonjaar? Lekker een poos met familie of collega’s schilderen of tekenen? De verbinding tussen ouder en kind versterken?
Een andere reden? Vertel het me.

Workshops Intuïtieve & Spirituele ontwikkeling

Dit zijn praktische, liefdevolle, verbindende, verdiepende workshops. Leren, oefenen, delen, ervaren, visualiseren en intuïtief schilderen. 

Heb je al wat ervaring met intuïtie en spiritualiteit en wil je graag verdieping daarin? Wil je bewust(er) samenwerken met jouw gidsen of engelen? Wil je graag leren op welke manieren de ongeziene wereld jou kan bereiken en met welke tekens? Wil je ervaren wat jouw ziel je vertelt en welke vorm van healing bij jou past?
Totaal zijn het acht workshops Intuïtieve & Spirituele ontwikkeling van elk 2 1/2 uur. Ze zijn verdeeld over 4 thema’s van elk twee workshops. Je kunt ook één of meerdere thema’s kiezen.

1e thema Alles is energie
Hoe bescherm en grond je jezelf? Hoe ‘voelt’ de energie van de ander aan? Hoe voelen planten, bomen? Klopt het wat je denkt/voelt/ziet of weet? Kun je daarop vertrouwen? Is het ene innerlijke zintuig belangrijker dan de ander? Hoe verhoog je je eigen energie? Wat vertelt jouw ziel aan je?
2e thema Healing
Hoe kun je jezelf helen? En hoe de ander? Welke vormen zijn er om te helen? Welke passen het beste bij jou? Zijn dat de Chakra’s ervaren, kleuren ‘voelen’?
Zie- weet of hoor je? Of neem jij geuren of smaken waar?
3e thema Tekens van gidsen en engelen zijn overal
Welke tekens zijn er? Welke ervaar jij? Ben je benieuwd naar jouw engel of geleide-gidsen? Wanneer bereiken ze je? Waar merk je dat aan? En op welke manier kunnen ze jou het gemakkelijkst bereiken?
In deze twee workshops ga je ontdekken en je twijfels verminderen, krijg je een visualisatie, ga je intuïtief schilderen op een schilderdoek. En je wordt gestimuleerd en geïnspireerd.
4e thema In contact met dierbare overledenen.
Hoe kun je contact maken met overledenen? En wat is jouw manier? Is er nog iets wat je wilt vragen of zeggen? Mag er nog wat geheeld worden aan beide kanten? Of wil je bedanken? Hoe doe je dat dan?

Praktisch
Locatie: Praktijk Zielskunst Leusden
Data en tijdstip : in onderling overleg te bepalen
Aantal deelnemers: 4
Totale kosten: € 125,00 per thema van 2 workshops van totaal 5 uren, incl. alle materialen, koffie, thee, fruit en versnaperingen.
Je kunt je alvast een aanmelding onder voorbehoud doen.
Aanmelden en informatie kan via mariejose@praktijkzielskunst.nl  of via 06-54 381 383.

Ik heb deze workshops al vaker en met veel plezier gegeven. Feedback:
’Zó fijn om hier te zijn’. ’Zó mooi en fijn. Dank je wel!
Dat hoorde ik gisteren vaak tijdens de eerste workshop Intuïtieve & Spirituele Ontwikkeling. Mijn coachkamer had ik omgetoverd in een warm en veilig leslokaal. Het paste precies zo met zijn zevenen in een kring. Sommigen vonden het in het begin nog ietsje spannend of misten het schilderen. De meesten voelden zich meteen al op hun gemak tussen ‘soortgenoten’.

En ik? Ik voelde me als een vis in het water. Ruim 35 jaar ervaring mocht er voortaan uit komen. Van ongemakkelijke situaties die ik toen niet begreep, tot en met hilarische.
We deelden met elkaar en we leerden. Het was mooi; het was prachtig. En als kers op de taart, vertelde de ziel aan ieder persoonlijk in een visualisatie. De een had toen tranen van ontroering, een ander kreeg stof tot nadenken en weer een ander straalde van oor tot oor.