Workshops

Jouw eigen lichtreis naar de aarde

Al jarenlang ben ik geïnteresseerd in alles rondom zwangerschap, geboorte en de dood. En al jaren zat er binnenin me iets te broeden over goed geboren worden. Daarom ging ik zelf eerst terug naar mijn eigen komst op aarde.
Vanuit het licht ging ik naar zware aarde-energie, naar een vader die geen meisje wilde en naar een moeder waarbij een goede hechting niet mogelijk was. Het werd een innerlijke reis vol inzichten en belevenissen, die mij en mijn beide ouders (overleden) alsnog liefdevol liefdevol heelden.

Ik was er aan toe om naar de kern van mijn bestaan te gaan. Daarna kon ik bij mijn verlangen komen om de belevingscursus Jouw eigen lichtreis naar de aarde te gaan geven.
Het is een 5-delige reeks workshops geworden mét een bijbehorende 1:1 sessie. En als je wilt, is er ook een maandelijkse huiswerkopdracht tussen de lessen in en een boekenlijst.

Ben jij goed geboren?
Wílde je naar de aarde? Wat kreeg je bij de conceptie al van je (groot)ouders mee? En welke ‘voeding’ kreeg je in de baarmoeder?
Was je gewenst? Voelde je je ‘anders’? Welke invloed hebben jouw ouders én de wijze van geboren worden, tot nu toe op de rest van je leven gehad? Welk thema vormt de ‘rode draad’ in je leven? Wat vertelt jouw lichaam je? Wie ben jij in de kern? Hoe geef je jezelf vanaf nu meer liefde en meer zelfvertrouwen?

Deze workshops én de bijpassende sessie, zijn diepgaand, spiritueel en creatief. Ze geven je inzicht en ze zijn helend.
Is het tijd voor je om naar jouw kern te gaan en te gaan helen waar het kan?
In de veilige setting van mijn praktijk, begeleid ik je graag bij jouw innerlijke reizen rondom conceptie en geboorte.

Praktisch
Locatie: Praktijk Zielskunst Leusden (bij Amersfoort)
Data: woensdag 22 mei óf zaterdag 25 mei, op 19 óf 22 juni. Daarna 1x per maand ’s woensdags óf ’s zaterdags, m.u.v. vakantiemaanden. Data in september, oktober en november in onderling overleg.. De 1:1 sessie geef ik bij voorkeur in juli.
Tijd: 10.00-12.30/13.00 u. Inloop vanaf 09.45 uur
Aantal deelnemers: Een groepje van 4, zodat ik ieder persoonlijk aandacht kan geven.
Kosten: voor 5 workshops plús één 1:1 sessie van 1 1/2 à 2 uur in totaal € 395,00 per persoon, incl. alle schilder- en tekenmaterialen, koffie, thee, fruit en versnaperingen.
Doe je mee of heb je vragen, mail of bel dan gerust naar mariejose@praktijkzielskunst.nl  of 06-54 381 383.

Heb je liever enkele 1:1 sessies om jouw komst op aarde te beleven? Ook dat kan. Wil je me dan even vragen naar de mogelijkheden? Bedankt.