Over mij

Ik ben Marie – José Wissink. Ik ben een vrolijk en levenslustig mens. Vrouw, dochter, moeder en oma. Werkzaam als creatief en spiritueel coach, gespecialiseerd in rouwverwerking in de brede zin van het woord. En als docent intuïtief schilderen. Ik ben praktisch ingesteld, heb vele studies gedaan en ik heb veel levenservaring opgedaan in the school of life en dat heb creatief en lichaamsgericht verwerkt.

Ik ben een goede luisteraar, die zonder oordeel naar je luistert, die je vraagt naar de essentie en je uitdaagt in jezelf op zoek te gaan naar de liefde die je bent. Het liefste werk ik in combinatie met beelden en kleur omdat een beeld meer zegt dan duizend woorden. Beelden raken je systemische brein aan, waardoor je verbindingen legt die het analytische brein niet ziet. Deze combinatie van diep luisteren en je creatief uiten én zien en aanvoelen wat je uitstraalt, is kenmerkend voor mijn werkwijze. Ik ben elke keer weer ontroerd als ik zie hoe mensen zichzelf kunnen helen, hoe verdriet verzacht wordt en hoeveel inzichten boven water komen. Het brengt letterlijk de kleur terug in je leven.

Ben je op zoek naar een plek om te rusten, te helen, aan te sterken en je kracht te herwinnen? Dan sta ik graag aan je zij in mijn rol als coach.

Wil je meer informatie, een gratis kennismakingsgesprek of direct een afspraak maken, mail dan naar mariejose@praktijkzielskunst.nl   Of bel of whatsapp naar 06- 54 381 383.

 

Eén gedachte op “Over mij

  1. Astrid Oderkerk

    Bij Marie-José voel ik: liefde, vertrouwen, zorgzaamheid en een volledig mezelf mogen zijn. Bedachtzaam, zij kiest haar woorden met zorg. Niet te veel maar prikkelend voldoende.
    Ik vind jou en mooi en bijzonder mens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.