Schilderijen

'Vertrouwen', acryl op 3 D-doek, 50 x 50 cm

‘Vertrouwen’, acryl op 3 D-doek, 50 x 50 cm

Het ontstaan

Mijn liefde voor intuïtief schilderen, ontstond in 2011 tijdens de opleiding Energetisch Werk. Ik had nog nooit geschilderd en ik dacht dat ik het niet kon. Het was wennen en er was moed voor nodig om door te zetten en mijn werken te laten zien. Dat ik anders schilderde, mijn gevoelens kon uitten en spirit me altijd hielp en helpt, gaf de doorslag om de licht-energie te laten stromen in mijn schilderijen.
Mijn schilderijen ‘werken’; ze ondersteunen, verbinden en geven inzicht, kracht en healing.
Ik verdeel ze onder in thema-schilderijen, verlichtende schilderijen en zielsschilderijen. En je vindt schilderijen in mijn Galerij.

Persoonlijke schilderijen met een levensthema

Het kan een uitdaging zijn om vertrouwen te hebben in jezelf, in je lichaam, in je werk of relatie, in de wereld, of in ‘dat het goed komt’. Het kan ook zijn dat je een kunstliefhebber bent en dat je gelukkig wordt van een speciaal doek aan de wand of om dit als cadeau te geven.
Thema’s zijn bijvoorbeeld: Liefde, Zelfliefde, Licht, Verbinding, Innerlijk kind, Levensvreugde, Inspiratie, Zelfvertrouwen, Stimulans, Andere dimensies (wormholes), Gezondheid, Bescherming voor jou, of je kind(je).
Ik maak mijn creaties met heel veel liefde, inspiratie en dankbaarheid. De schilderijen ‘werken’. 

Klik hier voor meer informatie over de thema schilderijen.

Verlichtende schilderijen

Elk Verlichtende schilderij is uniek en spiritueel en maak ik in opdracht.

Als iemands laatste levensfase is aangebroken, helpt mijn schilderij bij onrust of bij angst om het leven los te laten. Ook biedt het ondersteuning om openlijk te gaan praten over overleden geliefden, engelen, het licht of de prachtige kleuren die al in de kamer worden gezien door de stervende.

Klik hier voor alle informatie.

Zielsschilderijen
Bij het maken van een zielsschilderij, vraag ik je (energetisch) toestemming om ik in je ziel te mogen kijken of in die van jouw kindje. Het kan zijn dat ik ook in vorige levens mag kijken.
Wie ben je en wat vertelt de ziel? Met die energie schilder ik. Natuurlijk wordt dat een uniek cadeau voor jezelf!

Bestelinformatie
Een zielsschilderij maak ik alleen in opdracht. De creatie duurt langer dan gebruikelijk, omdat ik me daarbij vaak afstem en mediteer. Ik werk op een stevig 1e kwaliteitskatoenen(100%) doek, Vaak is dat een vierkant doek. Wil je een ander formaat, wil je me dan vragen naar de mogelijkheden?
40 x 40 cm. €
50 x 50 cm. €

Bestellen, bekijken, ophalen of verzenden
Je kunt de kunstwerken in mijn praktijk te Leusden bekijken of ophalen bij een kop koffie of thee. Bel me op 06-54 381 383 of mail naar mariejose@praktijkzielskunst.nl  en dan maken we daarvoor een afspraak. Wil je liever dat ik je kunstwerk per post verzend? Er komen portokosten bij en ik zal zorgen dat jouw bestelling goed bij jou terecht komt.

 

GALERIJ
Onderstaand zie je diverse spirituele schilderijen en lampjes die te koop zijn of uit mijn privécollectie. Ik nodig je uit om in mijn Galerij rond te kijken en te ontdekken welk schilderij of lampje jouw aandacht trekt.  Je kunt ze ook in mijn praktijk bekijken, bij een kop koffie of thee. Prijzen staan bij de afbeeldingen; ze zijn exclusief portokosten.
Ik wens je veel inspiratie en plezier en tot ziens in mijn atelier,

Marie – José

SCHILDERIJEN

Logo Praktijk Zielskunst privécollectie

Logo
Praktijk Zielskunst ontstond officieel begin 2014. Daarvoor vroeg ik me af hoe mijn logo eruit moest gaan zien. Ik had geen idee en vroeg hulp aan het universum. Midden in de nacht werd ik wakker en ik ‘zag’ ik 3 kleuren. Ik omschreef ze op een vel papier en ging weer slapen. De volgende ochtend schilderde ik op een stukje papier rondjes met die 3 kleuren. Mijn verbazing was groot toen ik zag dat ze zo mooi bij elkaar pasten. Ik was toen onervaren en werd geleid en zo ontstond daarna mijn logo-schilderij.

 

Universum Acryl op doek 40×40 cm €75,00

 

Bonte vlinder Acryl op 3D-doek 20×20 cm € 35,00 ex verzendkosten

 

Blij Ei Acryl op doek 30×40 cm. € 45,00

 

Tevoorschijn komen Acryl op doek 30 x 40 cm € 95,00

 

Acryl op 3D-doek 20×20 cm € 35,00 ex verzendkosten

 

Kijk op het universum Acryl op doek 40x40x2,5 cm. € 50,00

Kijk op het Universum
Dit schilderij is interactief. Je dient dit schilderij van een afstand te bekijken. Iedere keer als je kijkt, deelt het een nieuwe onthulling.

 

Communicatie Acryl op doek 40×50 cm. € 125,00

 

Heling 80×120 cm. Privécollectie

Voor dit schilderij hebben inmiddels al vele mensen een poos in stilte gezeten en nog vaak gaan mensen hiervoor zitten. Mensen die verlangen naar een kindje, mensen die een kind moeten missen, mensen die zelf geen veilig nest hebben gehad en voor nog vele andere levensfasen. Het is een helend schilderij.

 

Overzicht Acryl op 3 D-doek 50 x 50 cm. € 225,00

Acryl op 3D-doek 20×20 cm € 35,00 ex verzendkosten

 

Vrijheid Acryl op 3D-doek 70x70x4 cm. € 275,00

 

Zonneschijn Acryl op doek, inclusief lijst 40x40x2,5 cm. € 225,00

Zonneschijn
Bij dit schilderij hoort een leuke anekdote.
Voor het eerst had ik Engelse vrienden te logeren. De man van het stel kwam ’s ochtends als eerste naar beneden en hij bekeek aandachtig dit schilderij. Toen vroeg hij me: ‘Is dit een Van Gogh?’ Ik schoot in de lach en zei: ‘Nee, dit is een Van Wissink’. Hij keek me aan, dacht een poos na, schudde zijn hoofd en zei: ‘Die ken ik niet’. Toen schaterde ik het uit en zei: Die heb ik gemaakt. Ik heet Wissink!’ Óh…’

 

 

Zichtbaar Acryl op 3 D-doek 50x50x4 cm € 175,00

 

Wolkenkind Acryl op 3 D-doek 50 x50 x 4 cm. € 175,00

Acryl op 3D-doek 20×20 cm € 35,00 ex verzendkosten

 

Ontmoeting Acryl op doek, ingelijst 33×33 cm. € 125,00

 

Liefde Acryl op 3D-doek 60x80x4 cm. € 275,00

 

Zielsportret van mijn overleden hond Goofy  Privécollectie

Goofy was mijn lievelingshond. We hebben samen veel meegemaakt, mooie en minder mooie  momenten. Ze was altijd aan mijn zijde tot ze niet meer kon. In 2011 heb ik haar laten inslapen. Voor een boxer was ze heel oud geworden.
Ik heb meerdere zielsschilderijen gemaakt van mensen op aarde en van overledenen. Het was me onbekend of ik dat ook van een dier kon maken. Een jaar of vijf diende ze zich aan met haar liefdevolle energie en kon ik van haar ook een zielsschilderij maken. Ik ben er zo blij mee.

 

Transformatie Acryl op papier, achter glas ingelijst 51×41 cm. € 45,00

 

Een andere kijk Acryl op doek, ingelijst 34 x 34 cm. € 125,00

 

Gaven en talenten 40×50 cm € 65,00

 

 

Lampen

Natuur Ingeschilderd. Met schakelaar. Lamphoogte 70 cm. Doorsnee kap 48 cm. € 95,00 ex verzendkosten

 

Regenboog Hoogte 42 cm., doorsnee kap 30 cm € 95,00  excl. verzendkosten

 

Chakra-lamp Hoogte 37 cm., doorsnee kap 30 cm € 95,00, excl. verzendkosten