Lezingen

Lezingen Een sprookje anno 2020 (drieluik)

Ontroerend, intiem, een warm bad, inzichten, herkenning
Dat hoorde ik na afloop van de deelnemers aan mijn eerste lezing. Daarin deelde ik mijn ervaringen en mijn persoonlijke- en spirituele ontwikkeling.
Mijn eerste drie lezingen zitten vol en ik heb al aanmeldingen ontvangen voor een volgende drieluik.
Die lezingen ga ik geven op de zondagochtenden 19 april, 17 mei en 7 juni te Leusden (Amersfoort). Eén lezing kost € 20,00 pp. Meld je je in één keer aan voor alle drie de lezingen, dan betaal je € 50. Meer info vind je onderstaand van dit bericht.
Het is een goed verzorgde ochtend, incl. drinken, fruit en versnaperingen.

Vooraf aanmelden is nodig i.v.m. beperkte ruimte en doe je via mariejose@prakzielskunst.nl of 06-54 381 383.

 

Mijn eerste lezing (drieluik)  ‘Mama? Papa?’ gaf ik woensdag niet in Theater De Tuin, maar in mijn huiskamer! Daar was hij ook op zijn plaats. Het was een volle kamer, waarin mensen zich veilig voelden en zich open stelden om te helen. Er werd veel gelachen en soms er viel ook een traan.
Ik vond het heel fijn om te geven wat er verteld diende te worden over conceptie, geboorte en jeugd.

De tweede en derde lezing op de woensdagavonden zitten vol. Wél kun je een plaats boeken voor de lezingen die ik binnenkort op de zondagen ga geven.

Onderstaand lees je meer over lezing 1, 2 en 3.

 

Drieluik

Mama? Papa?

Lezing 1 

De verwachtingen die we hebben bij een zwangerschap

Als a.s. ouders hebben we hoge verwachtingen, maar soms loopt het anders in het leven en hoe ga je hier mee om? Welke verwachtingen had mijn moeder en welke had mijn vader?

De invloed van ouders op ons leven

Waarom hebben wij de ouders die we hebben en welke invloed hebben zij op ons leven?

Ik vertel uit eigen ervaring en hoe ik gevormd ben door mijn ouders.
Een authentieke lezing waarin je geraakt, ontroerd, geheeld en geïnspireerd wordt.

Ben je ook benieuwd naar de andere twee delen van het drieluik? Lees dan onderstaand.

Lezing Een sprookje anno 2020, met vallen en opstaan
(drieluik)

Een modern sprookje van drie autobiografische lezingen die aaneengesloten zijn, waarbij je geraakt, ontroerd, geheeld en geïnspireerd kunt worden. Ik vertel je over mijn levenslessen waarin communicatie als een rode draad door mijn leven loopt en waarin ik me steeds meer verbonden ging voelen met het universum.

Je hoort hoe ik transformeer van een bang en stil meisje naar doventolk, om vervolgens rouwcoach, spreker en schilder te worden. Ik vertel je over wat ik heb meegemaakt én wat ik heb ontdekt.
Ik ben een levensgenieter en houd van delen en elkaar helpen.  Daarom neem ik je graag mee in één, twee of alle drie de lezingen. Ze gaan over verschillende perioden en ontwikkelingen zowel in mijn privéleven als in mijn werk. Tevens zal er gelegenheid zijn om vragen te stellen.

De globale indeling van de lezingen:

  • 1e lezing: waarom hebben wij deze ouders en wat verwachten zij van ons? Waarom passen we ons aan en welke invloed heeft dat op ons innerlijk kind en op ons leven, onze kinderjaren en jeugd;
  • 2e lezing: volwassen zijn en moeder worden, uitdagingen en ontwikkelingen, leren, werken, pionieren en mogelijkheden creëren, leven vanuit angst of vanuit liefde;
  • 3e lezing: volwassen vrouw met levenservaring, opleiding energetisch werk en helend schilderen. Onderwijl rouw ervaren, het taboe op de dood en mijn bijna dood ervaring. 2020: coachen m.b.t.  bevallings- en geboortetrauma’s en innerlijk kind.

Tijdens iedere lezing verloot ik één energetisch schilderij. Enkele overige schilderijen zijn tegen een ‘weggeefprijsje’ ter plekke te koop.
De lezing is goed verzorgd en is inclusief drinken, fruit en lekkers.

 

 

 

 

 

 

Onderstaande lezing is in ontwikkeling

 

 

Als een kind niet meer op aarde leeft

Lezing

In 2020 start ik met het geven van de lezing ‘Als een kind niet meer op aarde leeft‘. Een authentieke, spirituele lezing waarin je troost, steun, verbondenheid en liefde gaat ervaren.

Voor wie

Deze lezing is voor ouders, grootouders, broers, zussen, familieleden, vrienden en belangstellenden die een kind missen.
In een aangepaste vorm ga ik deze lezing ook geven aan zorg-, hulp- en dienstverleners.

Contact

Wil je op de hoogte worden gebracht van deze lezing? Bel of whatsapp me via 06- 54 381 383. Of mail naar mailto:mariejose@praktijkzielskunst.nl.