Lezingen

Mama? Papa?

Lezing 1

De verwachtingen die we hebben bij een zwangerschap

Als a.s. ouders hebben we hoge verwachtingen, maar soms loopt het anders in het leven en hoe ga je hier mee om? Welke verwachtingen had mijn moeder en welke had mijn vader?

De invloed van ouders op ons leven

Waarom hebben wij de ouders die we hebben en welke invloed hebben zij op ons leven?

Ik vertel uit eigen ervaring en hoe ik gevormd ben door mijn ouders.
Een authentieke lezing waarin je geraakt, ontroerd, geheeld en geïnspireerd wordt.

Praktische informatie m.b.t. de eerste lezing
Tijdstip: woensdag 19 februari  van 20.00 – 22.00 uur
Locatie:  Praktijk Zielskunst, Uilenhoeve 8, Leusden (vlakbij Amersfoort)
Spreker: Marie-José Wissink
Jouw investering is € 20,- per lezing, 3 lezingen voor € 50,- p.p.
Vooraf aanmelden is nodig en kan via mariejose@praktijkzielskunst.nl of 06-54 381 383.

Ben je ook benieuwd naar de andere twee delen van het drieluik? Lees dan onderstaand.

 

 Lezing Een sprookje anno 2020, met vallen en opstaan

Een modern sprookje van drie autobiografische lezingen die aaneengesloten zijn, waarbij je geraakt, ontroerd, geheeld en geïnspireerd kunt worden. Ik vertel je over mijn levenslessen waarin communicatie als een rode draad door mijn leven loopt en waarin ik me steeds meer verbonden ging voelen met het universum.

Je hoort hoe ik transformeer van een bang en stil meisje naar doventolk, om vervolgens rouwcoach, spreker en schilder te worden. Ik vertel je over wat ik heb meegemaakt én wat ik heb ontdekt.
Ik ben een levensgenieter en houd van delen en elkaar helpen.  Daarom neem ik je graag mee in één, twee of alle drie de lezingen. Ze gaan over verschillende perioden en ontwikkelingen zowel in mijn privéleven als in mijn werk. Tevens zal er gelegenheid zijn om vragen te stellen.

De globale indeling van de lezingen:

  • 1e lezing: waarom hebben wij deze ouders en wat verwachten zij van ons? Waarom passen we ons aan en welke invloed heeft dat op ons innerlijk kind en op ons leven, onze kinderjaren en jeugd;
  • 2e lezing: volwassen zijn en moeder worden, uitdagingen en ontwikkelingen, leren, werken, pionieren en mogelijkheden creëren, leven vanuit angst of vanuit liefde;
  • 3e lezing: volwassen vrouw met levenservaring, opleiding energetisch werk en helend schilderen. Onderwijl rouw ervaren, het taboe op de dood en mijn bijna dood ervaring. 2020: rouwcoach voor ouders die hun kind missen.

Tijdens iedere lezing verloot ik één energetisch schilderij. Enkele overige schilderijen zijn voor een zacht prijsje ter plekke te koop.

Wil jij er bij zijn? Meld je dan vooraf aan voor één of meerdere van onderstaande lezingen.

Praktische informatie:

Je kunt kiezen om één, twee of alle drie de lezingen te volgen.

Data woensdagen:
1e lezing op 19 februari
2e lezing op 11 maart en
3e lezing op 8 april 2020.
Tijd:   20.00-22.00 uur. Locatie is geopend vanaf 19.30 uur.
Locatie:  Praktijk Zielskunst, Uilenhoeve 8, Leusden (dichtbij Amersfoort)
Bijdrage: €20,00 per persoon, per lezing, incl. een consumptiebon voor een kop thee, koffie of fris. Meld je je aan voor alle drie de lezingen in één keer, dan is jouw bijdrage €50,00 per persoon.
Spreker: Marie-José Wissink.

Wil je deelnemen? Meld je dan vooraf aan.
 Zend een mailtje naar mariejose@praktijkzielskunst.nl  en vermeld daarbij je naam, adres, datum/data en aantal personen. Je kunt je ook aanmelden via een app of bellen naar 06-54 381 383.

Tot gauw!

 

 

 

 

 

Onderstaande lezing is in ontwikkeling

 

 

Als een kind niet meer op aarde leeft

Lezing

In 2020 start ik met het geven van de lezing ‘Als een kind niet meer op aarde leeft‘. Een authentieke, spirituele lezing waarin je troost, steun, verbondenheid en liefde kunt ervaren.

Voor wie

Deze lezing is voor ouders, grootouders, broers, zussen, familieleden, vrienden en belangstellenden die een kind missen.
In een aangepaste vorm ga ik deze lezing ook geven aan zorg-, hulp- en dienstverleners.

Contact

Wil je op de hoogte worden gebracht van deze lezing? Bel of whatsapp me via 06- 54 381 383. Of mail naar mailto:mariejose@praktijkzielskunst.nl.