Lezingen

Op dit moment staan er geen nieuwe lezingen gepland.
Dat kan echter snel veranderen en hangt mede van jou af.

Wil jij of jouw organisatie dat ik mijn levenservaringen en mijn zielslessen deel? En wil je meer horen over mijn persoonlijk en spirituele ontwikkeling? Laat het me weten!

De feedback die ik na mijn lezingen steevast kreeg, luidde: ontroerend, intiem, een warm bad, inzichten, herkenning, beeldend, creatief, verbindend.

Mijn eerste twee lezingen gaf in mijn huiskamer!  Het was een volle kamer, waarin mensen zich veilig voelden en zich open stelden om te helen. Er werd veel gelachen en soms er viel ook een traan. Ik vond het heel fijn om te geven.

De derde lezing en latere lezingen, heb ik online gegeven vanwege de lockdown.

Onderstaand lees je meer over mijn lezingen 1, 2 en 3.

 

Drieluik

 

De globale indeling van de lezingen:

  • 1e lezing: waarom hebben wij deze ouders en wat verwachten zij van ons? Waarom passen we ons aan en welke invloed heeft dat op ons innerlijk kind en op ons leven, onze kinderjaren en jeugd;
  • 2e lezing: volwassen zijn en moeder worden, uitdagingen en ontwikkelingen, leren, werken, pionieren en mogelijkheden creëren, leven vanuit angst of vanuit liefde;
  • 3e lezing: volwassen vrouw met levenservaring, opleiding energetisch werk en helend schilderen. Onderwijl rouw ervaren, het taboe op de dood en mijn bijna dood ervaring. 2020: coachen m.b.t.  bevallings- en geboortetrauma’s en innerlijk kind.

Contact

Wil je meer weten? Bel of whatsapp me via 06- 54 381 383. Of mail naar mariejose@praktijkzielskunst.nl.