Intuïtieve en Spirituele ontwikkeling

Intuïtieve & Spirituele ontwikkeling
Leren, oefenen en ervaren, 8 keer

Het is tijd om ruim 35 jaar aan kennis, kunde en ervaring m.b.t. intuïtie en spiritualiteit met je te gaan delen. Van mijn onzekerheid destijds tot en met de mooie samenwerking met mijn spirituele team. Mijn kennis deel ik in verdiepingsgroepen. De eerste zit vol en start op zaterdag 4 februari. Met de tweede groep kun jij meedoen!

De VERDIEPINGSGROEPEN zijn er, voor diegenen die al wat meer ervaring hebben met intuïtie en spiritualiteit en die nu bewust(er) willen samenwerken met hun gidsen of engelen.
Je leert en ervaart o.a. op welke manieren de ongeziene wereld jou kan bereiken en met welke tekens. Welke innerlijke zintuigen zijn er en welke zijn het sterkst bij jou? Jouw ziel gaat ook een verhaal aan je vertellen. Welke vorm van healing past bij jou? Je gaat jezelf en anderen healen. Je gaat de liefde van de spirits ervaren en soms maak je kennis met het mediamieke.
Deze ochtenden/middagen zijn praktisch. Je oefent veel, doet ervaring en wijsheid op en we delen en leren van en met elkaar. Soms horen er intuïtief schilderen bij, een mantra, muziek, dans of een meditatie.

Praktisch
Locatie: Praktijk Zielskunst Leusden
Data: 8 ochtenden of middagen van 2 1/2 uur in 2023, één keer per maand, m.u.v. de maanden juli, augustus.
Een 2e groep start zodra er weer 6 deelnemers zijn. Er zijn nog 4 plaatsen vrij. Tijdstippen in onderling overleg. 1e groep: (vol)
Kosten: € 395,00 per persoon, incl. alle materialen, thee, fruit en versnaperingen.
Resoneert deze informatie bij jou? Doe dan mee en zend even een mailtje met opgave dagdelen waarop je kunt naar mariejose@praktijkzielskunst.nl . Of bel naar 06-54 381 383.