Intuïtieve en Spirituele ontwikkeling

Aan onderstaande workshops hebben al velen deelgenomen. Het bracht hen o.a. inzichten, verdieping, liefde en een prachtige persoonlijke ontwikkeling. Daarom start ik binnenkort opnieuw deze reeks workshops.
Het zijn p
raktische en liefdevolle workshops Intuïtieve & Spirituele ontwikkeling. Leren, oefenen, delen, ervaren, visualiseren en intuïtief schilderen. 

Heb je al wat ervaring met intuïtie en spiritualiteit en wil je graag verdieping daarin? Wil je bewust(er) samenwerken met jouw gidsen of engelen? Wil je graag leren op welke manieren de ongeziene wereld jou kan bereiken en met welke tekens? Wil je ervaren wat jouw ziel je vertelt en welke vorm van healing bij jou past?
Totaal zijn het acht workshops Intuïtieve & Spirituele ontwikkeling van elk 2 1/2 uur. Ze zijn verdeeld over 4 thema’s van elk twee workshops. Je kunt één of meerdere thema’s kiezen.

1e thema Alles is energie
Hoe bescherm en grond je jezelf? Hoe ‘voelt’ de energie van de ander aan? Hoe voelen planten, bomen? Klopt het wat je denkt/voelt/ziet of weet? Kun je daarop vertrouwen? Is het ene innerlijke zintuig belangrijker dan de ander? Hoe verhoog je je eigen energie? Wat vertelt jouw ziel aan je?
2e thema Healing
Hoe kun je jezelf helen? En hoe de ander? Welke vormen zijn er om te helen? Welke passen het beste bij jou? Zijn dat de Chakra’s ervaren, kleuren ‘voelen’?
Zie- weet of hoor je? Of neem jij geuren of smaken waar?
3e thema Tekens van gidsen en engelen zijn overal
Welke tekens zijn er? Welke ervaar jij? Ben je benieuwd naar jouw engel of geleide-gidsen? Wanneer bereiken ze je? Waar merk je dat aan? En op welke manier kunnen ze jou het gemakkelijkst bereiken?
In deze twee workshops ga je ontdekken en je twijfels verminderen, krijg je een visualisatie, ga je intuïtief schilderen op een schilderdoek. En je wordt gestimuleerd en geïnspireerd.
4e thema In contact met dierbare overledenen.
Hoe kun je contact maken met overledenen? En wat is jouw manier? Is er nog iets wat je wilt vragen of zeggen? Mag er nog wat geheeld worden aan beide kanten? Of wil je bedanken? Hoe doe je dat dan?

Praktisch
Locatie: Praktijk Zielskunst Leusden
Data: april
Thema van de 1e workshop: Alles is energie
Aantal deelnemers: 4
Tijd: 14.00- 16.30 uur, inloop vanaf 13.45 uur
Data: 2e thema in onderling overleg
Totale kosten: € 125,00 per thema van 2 workshops van totaal 5 uren, incl. alle materialen, koffie, thee, fruit en versnaperingen.
Je kunt je alvast een aanmelding onder voorbehoud doen.
Aanmelden en informatie kan via mariejose@praktijkzielskunst.nl  of via 06-54 381 383.

Mijn nieuwsbrief van 5 februari 2023:

’Zó fijn om hier te zijn’. ’Zó mooi en fijn. Dank je wel!

Dat hoorde ik gisteren vaak tijdens de eerste workshop Intuïtieve & Spirituele Ontwikkeling. Mijn coachkamer had ik omgetoverd in een warm en veilig leslokaal. Het paste precies zo met zijn zevenen in een kring. Sommigen vonden het in het begin nog ietsje spannend of misten het schilderen. De meesten voelden zich meteen al op hun gemak tussen ‘soortgenoten’.
En ik? Ik voelde me als een vis in het water. Ruim 35 jaar ervaring mocht er voortaan uit komen. Van ongemakkelijke situaties die ik toen niet begreep, tot en met hilarische.
We deelden met elkaar en we leerden. Het was mooi; het was prachtig. En als kers op de taart, vertelde de ziel aan ieder persoonlijk in een visualisatie. De een had toen tranen van ontroering, een ander kreeg stof tot nadenken en weer een ander straalde van oor tot oor.