‘Kan ik je even bellen?’

Beschermengel

Vanochtend om 9.05 uur kreeg ik deze vraag van een van de deelnemers aan de engelenworkshops.
We belden met elkaar en ze vertelde dat ze niet had verwacht dat het schilderijtje dat ze laatst bij me had gemaakt, haar zoveel moois zou brengen.

Tijdens de engelenworkshop gaf ik een visualisatie en daarbij ‘hoorde’ ze een voornaam van een man. Ze had een oom gehad die zo heette, maar had hem nooit gekend omdat hij al jong was overleden. Ze liet die gedachte los en schilderde intuïtief haar engel. Haar engel was mooi, zacht, wit en liefdevol en wilde communiceren.

Een dag erna hoorde ze in haar dromen dezelfde naam. En het werd duidelijk wie dit was. Hij was iemand die ze uit het oog was verloren omdat hun levens teveel uiteen liepen. Zo’n dertig jaar geleden hadden ze elkaar echter in een vriendengroepje beloofd, dat áls iemand ooit kwam te overlijden, ze vanuit de hemel elkaar zouden helpen.

Vannacht kreeg ze in haar droom het advies om op een bepaalde bladzijde in haar boek te kijken. Daar zou precies staan wat ze nodig had. Ze zocht de bewuste pagina op en ze kreeg inzicht. Ze was blij en ontroerd van zoveel hulp.

Haar belevenis vond ik prachtig om te horen en zó fijn voor haar.

Engelen, je hoeft niet te weten hoe het allemaal kan. Wel dát het contact kan en er ook is. Engelen en gidsen communiceren op vele manieren met ons. We zijn niet alleen. Ze helpen ons graag als we vragen. Oók in deze rare tijden.

Lieve mensen, ik wens jullie vredige dagen toe en in 2021 gezondheid, liefde en licht,

Marie- José

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.