Mijlpalen

Inline afbeelding 1

Lieve mensen,

Een mooi, gezond, liefdevol en inspirerend 2017 toegewenst!
Ik heb de afgelopen twee maanden zoveel kaarten en berichten ontvangen met bemoedigende en troostende woorden. Al die kaarten pasten niet eens op het grote prikbord in mijn ziekenhuiskamer. Zoveel mooie energie, het heeft me zó goed gedaan en het heeft enorm bijgedragen aan mijn herstel. Heel hartelijk bedankt.
Deze mail is weer mijn eerste mail. De afgelopen twee maanden waren heftig om mee te maken en de kans was groot dat ik het niet zou overleven. Terugkijkend op die periode zie ik naast de heftige kant ook mooie kanten en heb ik heel bijzondere momenten mogen ervaren. Ook is het een leerzame periode geweest en ik voel me dankbaar dat ik op aarde verder mag en dankbaar en ontroerd dat ik de kerst met de (klein) kinderen kon vieren.
Mijn herstel gaat goed, mijn energie en spierkracht nemen steeds wat toe. Ik heb thuis al weer vele mijlpalen meegemaakt. Zoals de trap oplopen of een klein blokje om, zelf douchen, in mijn eigen bed slapen. Ik heb geen drains meer en geen sondevoeding meer. Ik mag weer ‘gewoon’ eten en drinken. Het zijn de basisdingen die opeens belangrijk zijn geworden. Belangrijk is ook de hulp die ik heb gekregen en krijg van mijn kinderen, vrienden en van mensen uit de buurt. Alles draagt er ook toe bij dat mijn buitenwereld groter wordt, dat een gesprek al weer iets langer kan duren en al weer meer inhoud heeft.
Zakelijk ligt mijn bedrijf nog een poosje stil. Alhoewel… van de week merkte ik opeens tijdens een gesprek dat mijn passie er weer is. Dat vind ik ook een mijlpaal en ik word er heel blij van.
Ik wens je fijne dagen met mooie mijlpalen; momenten waar jij blij van wordt.
Lieve groet,
Marie-José Wissink

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.