De zon pakken

20160806_131818
Samen met mijn kleinzoon zit ik buiten op een stoepje te genieten. Hij is twee jaar en hij heeft ontdekt hoe je zelf bellen kunt blazen. Pff, pff, pff. Het is bewolkt weer. We kijken samen naar de vele bellen die weg waaien. Ze hebben prachtige kleuren en ze gaan heeel ver en hoog.

Opeens gaat zijn armpje omhoog en hij wijst. ‘De zon !’ Dat vind ik goed opgemerkt van hem. ‘Ja, de zon komt erdoor, de zon schijnt’. Hij is blij met de zon. ‘Oma zon pakken’!  Ik schiet in de lach en zeg: ‘nee, de zon kan ik niet pakken’. Dat valt hem tegen. Ik zie een frons op zijn gezichtje verschijnen en dan weet hij het.  ‘Zon zit vast!’

Tja….. In het verleden zat ‘mijn eigen zon’ een aantal jaren vast en verstopt. Lieverds van me kwamen te overlijden en ik besefte dat ik niet meer blij was met mezelf, met mijn huwelijk en met het werk dat ik toen deed. Er kwamen vele heftige stormen op me af en ik kreeg levenslessen. Ik overleefde en hervond mezelf.

Mezelf hervinden kon ik door beter voor mezelf te zorgen, van mezelf te houden, hulp en liefde te aanvaarden, me spiritueel nog verder te ontwikkelen en vooral door te onderzoeken wat ik met mijn eigen leven wilde. Dan ging mijn intuïtie-knop vol aan; ik schilderde veel en zag en ervoer. Mijn verwerking en heling kwamen op gang. Het was alsof ik een ui aan het afpellen was, want ik kreeg steeds meer inzicht in wat IK wilde, in dat wat goed voor mij was.

Ik ging weer dingen doen waar ik blij van werd en waar ik inmiddels goed in ben geworden. Mijn zon kwam weer op volle kracht tevoorschijn.

Herken jij je in mijn verhaal?
Wil jij ook ‘jouw zon (weer) pakken”? Wil jij inzicht in jouw leven? Ben je bereid om aan jezelf te werken? Dan wil ik jou daar graag bij helpen door (samen) intuïtief te schilderen, te tekenen of te krijten. Door naar je te luisteren, je een healing te geven en door jouw inzicht te verdiepen.

Je kunt stappen zetten en me bereiken op telefoonnummer 06-54 381 383 of me mailen mariejose@praktijkzielskunst.nl

 

 

https://www.facebook.com/praktijkzielskunst/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.