Herken jij je in mij?

20161007_131407Herken jij je in mij?
Weerzien van familie en vrienden, vrije dagen waarin blijheid en tranen elkaar afwisselden. Dagen van kwetsbaarheid en moed. Ik heb het allemaal zelf opgezocht en volledig doorleefd. Het heeft me goed gedaan.
Velen van jullie hebben me geholpen door lieve reacties van herkenning en steun bij mijn artikelen https://www.praktijkzielskunst.nl/mijn-belevenissen/

Deze week zat ik zo vol met allerlei indrukken en gevoelens, dat die overdosis eruit moest. Ik zette een mega-groot raamdoek op de ezel en ik begon met rustige muziek op de achtergrond en een klein kwastje in mijn hand intuïtief te schilderen. Maar dat paste deze keer niet bij mij. Ik stapte over op house muziek, nam een grote kwast en al dansend en schilderend ‘knalde’ deze krachtige joekel van een schilderij eruit. Wat een geweldige ervaring. Zo bevrijdend en heerlijk!

En kijk, daar is het weer mijn zielskracht en mijn passie. Mijn stilte, mijn IK BEN. Ik voel me fijn en ik ‘barst’ weer van de creativiteit. Klaar voor nieuwe stappen.

Herken jij je in mijn belevenissen?
Wat mag er bij jou uit?
Wat mag er bij jou op gang gebracht worden?
Wat wil jij versterken?
Wat is jouw thema?
Wat heb jij nodig?

Vertel het me en kom een middag of een avond aan jezelf werken in een Workshop Intuïtief Schilderen op Maat ! Een privé-workshop die ik aan je geef voor € 75,00, incl. btw, alle schildersmaterialen, koffie/thee en versnaperingen. Wees welkom. mariejose@praktijkzielskunst.nl of 06-54381383

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.